Τρόμος στη Βρετανία: Τρεις νεκροί και τρεις τραυματίες από επίθεση με μαχαίρι


Τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν και τρεις ακόμη τραυματίστηκαν σοβαρά το βράδυ του Σαββάτου στη Βρετανία όταν ένας άνδρας άρχισε να μαχαιρώνει κόσμο, που βρισκόταν σε ένα πάρκο στην νότια βρετανική πόλη Ρέντινγκ, με την αστυνομία να δηλώνει ότι δεν μεταχειρίζεται προς το παρόν το περιστατικό ως τρομοκρατικό.

«Το συμβάν δεν αντιμετωπίζεται επί του παρόντος ως τρομοκρατικό, ωστόσο οι αξιωματικοί αφήνουν ανοιχτά τα ενδεχόμενα ως προς τα κίνητρα για το συμβάν και οι έρευνες υποστηρίζονται από συναδέλφους της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας», δήλωσε ο αρχηγός διευθυντής, Ιαν Χάντερ.

Ένας 25χρονος άνδρας από το Ρέντινγκ συνελήφθη στο σημείο και κρατείται ως ύποπτος δολοφονίας. Νωρίτερα το τηλεοπτικό δίκτυο Sky News μετέδωσε ότι η αστυνομία αντιμετωπίζει το συμβάν ως σχετιζόμενο με τρομοκρατία.

Ο επικεφαλής της τοπικής δημοτικής αρχής δήλωσε ότι υπάρχουν θύματα, χωρίς να αναφέρει αριθμό. Η υπηρεσία ασθενοφόρων τόνισε ότι περιθάλπει «αριθμό» θυμάτων, αλλά δεν έδωσε περαιτέρω λεπτομέρειες. Δύο άτομα μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο της περιοχής, δήλωσε εκπρόσωπος του νοσοκομείου.




Περισσότερα: real


About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου