Με κανόνες κοροναϊού ξεκινούν προβολές στο σινεμά «Βηθλεέμ»


Στις 15 Ιουνίου ξεκινούν οι προβολές στο θερινό σινεμά του Δήμου Ηρακλείου «Βηθλεέμ»
Για 14η σεζόν και με τα μέτρα και σταθμά του κοροναϊού, ετοιμάζεται να λειτουργήσει και πάλι το θερινό σινεμά του Δήμου Ηρακλείου «Βηθλεέμ» το οποίο βρίσκεται στην Πύλη Βηθλεέμ στα Ενετικά Τείχη.

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Δήμου Ηρακλείου, κ. Γιώργος Αντωνάκης, ανέφερε πως με το άνοιγμα στις 15 Ιουνίου, όσα μέτρα προβλέπονται θα έχουν ληφθεί, ενώ ανάμεσα στα δύο καθίσματα που επιβάλλεται να υπάρχει κενή θέση, η επιλογή για το θερινό σινεμά «Βηθλεέμ» είναι τα τραπεζάκια.

«Η χωρητικότητα του θερινού σινεμά είναι 300 άτομα ωστόσο με τα μέτρα και τις αποστάσεις που επιβάλλεται να ληφθούν, έχω την αίσθηση ότι η χωρητικότητα δεν θα ξεπερνάει φέτος τα 200 άτομα. Έχουμε επιλέξει αντί για κενό κάθισμα, ανάμεσα σε κάθε δύο καθίσματα που θα τοποθετούνται, να βρίσκεται ένα τραπεζάκι και όχι μια κενή καρέκλα ή κενό, δίνοντας έτσι μια πιο φιλική διάσταση στα όσα καλούμαστε να τηρήσουμε στους χώρους προκειμένου να είμαστε ευθυγραμμισμένοι με τα μέτρα» δήλωσε ο κ. Αντωνάκης ο οποίος εξήγησε ότι το θερινό σινεμά θα ολοκληρώσει τη σεζόν στις 16 Σεπτεμβρίου.





Περισσότερα: patris

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου