Λίγο πριν το «λουκέτο» το ΚΤΕΛ Ηρακλείου- Λασιθίου - Στο μηδέν η κίνηση


Με τα πιο μελανά χρώματα περιέγραψε την κατάσταση που επικρατεί στις μεταφορές, ο Πρόεδρος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Ηρακλείου- Λασιθίου, Μανώλης Χαχλιούτης, με τον κορωνοϊό να αφήνει το αρνητικό του αποτύπωμα και σε αυτό τον τομέα!

«Το πιο πιθανό είναι να σταματήσουν τα δρομολόγια στις 10 Ιουλίου, όταν θα ολοκληρωθεί το μεταφορικό έργο των μαθητών, εάν και εφόσον, απ ότι δείχνουν τα πράγματα, δεν έχει δουλειά. Αυτό ισχύει για όλα τα δρομολόγια του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Ηράκλειου- Λασιθίου. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει καθόλου κίνηση. Δουλεύουμε σε ποσοστό 15%, αυτό σκεφτείτε. Έχουμε 85% μείωση στις εισπράξεις μας και σκεφτόμαστε μόλις τελειώσουν τα δρομολόγια των μαθητών, να κλείσει το ΚΤΕΛ Ηρακλείου- Λασιθίου, εντελώς! Πιο συγκεκριμένα από τις 10 Ιουλίου. Περιμένουμε 10 μέρες να δούμε τι θα γίνει με τον τουρισμό, που απ ότι όλα δείχνουν , δεν πρόκειται να πάει καλά«, δήλωσε χαρακτηριστικά στο cretapost ο κ. Χαχλιούτης.

Όπως τόνισε αυτή τη στιγμή δουλεύουν 70-80 λεωφορεία που σταματούν με το κλείσιμο των σχολείων. «Θα βάλουμε κάποια δρομολόγια κεντρικές γραμμές, να δούμε πόσο μπορεί να λειτουργήσει αυτό. Να δούμε τι θα γίνει με τα ξενοδοχεία και θα δούμε πως θα πάει, αν και δεν είμαι καθόλου αισιόδοξος«, συμπλήρωσε εμφανώς απογοητευμένος.Περισσότερα: radiolasithi

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου