Νέες κυκλοφορίες παιχνιδιών: Ιούνιος 2020


Το καλοκαίρι μας υποδέχεται με Valorant Και The Last of Us: Part ΙΙ.

Μετά από μία περίοδο αυστηρής καραντίνας και ύστερα από την απογοήτευσή μας όσον αφορά στις νέες κυκλοφορίες, ο Ιούνιος έρχεται για να αναπληρώσει το χαμένο έδαφος. Βέβαια τα νέα games έρχονται τώρα που θα είμαστε περισσότερο απασχολημένοι από πριν. Από την μία οι έξοδοι, από την άλλη οι παραλίες. Ελπίζουμε κάπως να τα βολέψουμε.

Ο μήνας ξεκινάει με καλούς οιωνούς, με το Valorant της Riot Games στις 2 Ιουνίου, η οποία μετά το Legends of Runeterra, μας έχει άλλο ένα πολυσυζητημένο spin-off του League of Legends, που θα επιχειρήσει να "χτυπήσει" το Overwatch της Blizzard.

Στις 16 Ιουνίου ξεχωρίζει το Desperados III, ενώ στις 19 Ιουνίου έρχεται επιτέλους το The Last of Us: Part II. Η πολυαναμενόμενη συνέχεια του Action/Survival Horror της Naughty Dog και της Sony, έχει αυτή την φορά την Ellie ως πρωταγωνίστρια, αναβαθμίσεις στους μηχανισμούς crafting, ενώ κάθε playthrough δεν θα σας φτάνει για να ξεκλειδώσετε όλα τα skills και να χρησιμοποιήσετε όλα τα resources. Θα μπορείτε έτσι να τερματίσετε το παιχνίδι πολλές φορές με διαφορετικά builds.





Περισσότερα: gameworld

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου