Βρέθηκε η 10χρονη Μαρκέλα - Το χρονικό της ανεύρεσης


Αίσιο τέλος είχε η αναζήτηση της 10χρονης Μαρκέλας που παρέμενε άφαντη για περισσότερες από 45 ώρες στην Θεσσαλονίκη.    

Τα ίχνη της ανήλικης εξαφανίστηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης καθώς επέστρεφε από το σχολείο και τελικά βρέθηκε ζωντανή το πρωί του Σαββάτου, μπροστά σε ένα πρατήριο καυσίμων στην συμπρωτεύουσα.    

Ο Γιώργος Οικονόμου, ο άνθρωπος που βρήκε την 10χρονη Μαρκέλλα μίλησε στα τοπικά μέσα για το πώς αναγνώρισε το κορίτσι και τα πρώτα λόγια που του είπε. Ήταν κουρασμένη και κρατούσε ακόμα τη σχολική της τσάντα, καθώς περιπλανιόταν στην οδό Θ. Σοφούλη, στην ανατολική Θεσσαλονίκη. 

«Έτρωγα το πρωινό μου και το κοριτσάκι αυτό με τη σχολική τσάντα, ερχόταν από το βάθος από το Μέγαρο Μουσικής. Παρέπαιε. Έδειχνε κουρασμένο κάπως. Έτσι όπως την είδα με τη σχολική τσάντα, τη σταμάτησα και της είπα «δεν έχει σχολείο σήμερα, πού πας;» Μου απαντά ότι ήθελε να πάει σπίτι. Την ρώτησα που μένει και μου είπε. Εγώ είχα δει στην τηλεόραση το Amber Alert. Την ρώτησα πώς τη λένε, μου είπε Μαρκέλλα και επειδή το Μαρκέλλα μου είχε αποτυπωθεί, την σταμάτησα. Περνούσε μια φίλη μου και της είπα να της να κάνει παρέα μέχρι να καλέσω το 100. Το κοριτσάκι σε πρώτη φάση μου είπε να μην παίρνετε το 100. Τώρα αυτό τι σημαίνει δεν ξέρω. Ας το βρει η αστυνομία» 





Περισσότερα: lifo, thestival

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου