Υπόθεση 10χρονης Μαρκέλλας: Δίωξη για βιασμό και πορνογραφία στην 33χρονη


Ομολόγησε η 33χρονη που άρπαξε τη 10χρονη στη Θεσσαλονίκη. Έσπασε τον υπολογιστή της πριν την πιάσουν, πιθανότατα για να μη βρεθούν φωτογραφίες.

Φρικτά είναι όσα έφτασε στο τέλος να ομολογήσει η 33χρονη απαγωγέας της 10χρονής έναντι των αστυνομικών που την συνέλαβαν και την ανέκριναν.

Παραδέχτηκε ότι το παιδάκι το γνώριζε καθώς ήταν παλιά γειτόνισσα της μητέρας του παιδιού στην Τούμπα στη Θεσσαλονίκη, μέχρι που έφυγε και μετακόμισε μόνη της στην Καλαμαριά, ενώ το δικό της παιδί έμενε με τον πατέρα του σε άλλη πόλη, αφού βρίσκονταν σε διάσταση.

Όπως είπε στους αστυνομικούς, βρήκε την ευκαιρία με την 10χρονη που την γνώριζε, την πλησίασε και της είπε ότι επειδή δεν μπορούσε η μητέρα της να την πάρει από το σχολείο θα την πήγαινε εκείνη στο σπίτι. Το κοριτσάκι που γνώριζε την συγκεκριμένη κοκκινομάλλα γυναίκα δεν δίστασε να την εμπιστευτεί και την ακολούθησε. Αντί να την πάει στο σπίτι της η 33χρονη, την μετέφερε στο δικό της σπίτι στην Καλαμαριά, όπου έφτιαξε ένα ρόφημα στο παιδί, ρίχνοντας μέσα σε αυτό βενζοδιαζεπίνες και κοκαΐνη και της το έδωσε.






Περισσότερα: news247

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου