Όλα τα Drive-In που θα λειτουργήσουν στην Αθήνα - Ξεκινάει με Θεοδωρίδου η Γλυφάδα


Με τον κορωνοϊό να δυσχεραίνει τη συνεύρεση πολλών ανθρώπων στον ίδιο χώρο, οι κινηματογράφοι και γενικότερα οι εκδηλώσεις, βρίσκουν μια εναλλακτική λύση, ή μάλλον επιστρέφουν σε μια γνωστη συνταγή από παλιότερες δεκαετίες. Μέχρι στιγμής, αυτά είναι τα Drive-Ιn που έχουν ανακοινωθεί για το φετινό καλοκαίρι στην Αθήνα. 

Το 1ο Drive in Φεστιβάλ της Γλυφάδας είναι γεγονός και ξεκινάει την Τρίτη 2 Ιουνίου, στις 9 το βράδυ, με μεγάλη συναυλία της Νατάσας Θεοδωρίδου. Η ερμηνεύτρια θα εμφανιστεί αφιλοκερδώς και θα ανοίξει τις εκδηλώσεις του Drive in Φεστιβάλ Γλυφάδας, στο Α΄ Δημοτικό Στάδιο κάτω από το Γκολφ. Παρέα της, ο Παντελής Καναράκης. 

Ένα drive in φεστιβάλ για τις καλοκαιρινές βραδιές σε χώρο δροσερό, ασφαλή και ελεγχόμενο, με απόλυτο σεβασμό στα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη. Αντί εισιτηρίου θα συγκεντρωθούν, όπως κάθε χρονιά, τρόφιμα και φάρμακα για τις κοινωνικές δομές του Δήμου Γλυφάδας. Οι κρατήσεις θα γίνονται ηλεκτρονικά, από Πέμπτη 28 Μαϊου, στις 5 το απόγευμα, μέσα από το site του Δήμου Γλυφάδας www.glyfada.gr/drivein.

«Έκτακτες συνθήκες απαιτούν έκτακτες λύσεις», είπε σχετικά ο Γιώργος Παπανικολάου και πρόσθεσε: «Και φέτος θα χαρούμε μουσική, σινεμά, θέατρο, στο Φεστιβάλ του Δήμου Γλυφάδας, με ασφάλεια, με αποστάσεις, μέσα από το αυτοκίνητό μας και με πλούσιο πρόγραμμα που θα ανακοινωθεί προσεχώς», κατέληξε ο δήμαρχος Γλυφάδας.

«Άθενς Ντράιβ-Ιν»

Το «Άθενς Ντράιβ-Ιν» είναι το πρώτο εναλλακτικό σινεμά που ανακοινώθηκε ότι θα ανοίξει στην ελληνική πρωτεύουσα το καλοκαίρι, μαζί με τα θερινά σινεμά, την 1η Ιουνίου. Δεν υπάρχουν ακόμα περαιτέρω πληροφορίες για την οργάνωση και βρισκόμαστε σε αναμονή για την ανακοίνωση του προγράμματος.


Περισσότερα: Cnn

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου