Criminal minds: Σε απόλυση οφείλεται η αποχώρηση του αγαπημένου πρωταγωνιστή Hotch


Μπορεί η αγαπημένη αστυνομική σειρά που μας κράτησε συντροφιά για 15 χρόνια να ολοκληρώθηκε όμως  απορίες έχουμε ακόμα κυρίως ως προς την αποχώρηση βασικών πρωταγωνιστών που έγιναν κατά την διάρκεια της σειράς. 

Από τους πρώτους μεγάλους πρωταγωνιστές που έφυγε από την σειρά είναι και ο Shemar Moore ο οποίος  να θυμίσουμε ότι το τέλος ήρθε καθώς θεώρησε ότι έκανε τον κύκλο του στην σειρά και ήθελε να προχωρήσει σε άλλες δουλειές. 

Αυτή την φορά όμως θα μιλήσουμε για τον πρωταγωνιστή επί χρόνια (Hotch) τον οποίο υποδυόταν ο ταλαντούχος ηθοποιός Thomas Gibson.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, το 2016 και ενώ γυριζόταν η 12 σεζόν φαίνεται ότι υπήρξε διένεξη ανάμεσα στον Thomas Gibdon και τον συγγραφέα και παραγωγό της σειράς. 

Ποιο συγκεκριμένα, ένα βράδυ στα γυρίσματα ενός επεισοδίου της 12ης σεζόν φαίνεται πως υπήρξε μια διένεξη για κάποια σκηνή. Η διένεξη οδήγησε κατά λάθος σε μια κλοτσιά από τον Thomas Gibson προς τον Virgil Williams με αποτέλεσμα να μπει σε αναστολή για δύο εβδομάδες και μετά να απομακρυνθεί από την σειρά.

Λίγο καιρό αργότερα ο δημοφηλής ηθοποιός έκδωσε μια δήλωση στην οποία ζητούσε συγνώμη και πως όπως χαρακτηριστικά είπε: 

«Λατρεύω τα εγκληματικά μυαλά και έχω βάλει την καρδιά και την ψυχή μου μέσα στα τελευταία δώδεκα χρόνια. Ήλπιζα να το δω μέχρι το τέλος, αλλά αυτό δεν θα είναι δυνατό τώρα », είπε ο Gibson. «Θα ήθελα απλώς να σας ευχαριστήσω τους συγγραφείς, τους παραγωγούς, τους ηθοποιούς, το εκπληκτικό μας πλήρωμα και, το πιο σημαντικό, τους καλύτερους θαυμαστές που θα μπορούσε να ελπίζει να έχει μια εκπομπή».

Σε συνέντευξη του στο People ανέφερε χαρακτηριστικά: «Νιώθω ότι χρειάστηκαν χρόνια για να φτιάξω μια καλή φήμη και ένα λεπτό για να την καταστρέψω».





Πηγή: cheatsheet

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου