Δημήτρης Παπαδάκης: Αποκλειστική συνέντευξη στον δορυφόρο


Ο Δημήτρης Παπαδάκης γεννήθηκε 18 Νοεμβρίου 1988 και είναι Έλληνας ηθοποιός. Έγινε περισσότερο γνωστός στο τηλεοπτικό κοινό από το ρόλο του στη δραματική σειρά του Mega Channel με τον τίτλο Κλεμμένα όνειρα, την περίοδο 2011-2013. Έκτοτε έχει συμμετάσχει σε πολλές τηλεοπτικές σειρές κυρίως καθημερινές.

Γεννήθηκε στο Κέιπ Τάουν, κατάγεται από τα Ζωνιανά και μεγάλωσε στον Άγιο Νικόλαο της Κρήτης. Σπούδασε υποκριτική στην δραματική σχολή Αθηνών και κοινωνικές επιστήμες και μίντια στο Πανεπιστήμιο Εκκλησιών του Καντέρμπουρι.

Έκανε το τηλεοπτικό του ντεμπούτο τη σεζόν 2011-2012 στην δραματική σειρά του Δημήτρη Αρβανίτη, Κλεμμένα όνειρα, έχοντας έναν από τους βασικούς ρόλους. Στην συνέχεια εμφανίστηκε στην σειρά όρκος σιωπής στον ρόλο του Άγγελου Ελευθερίου, στην σειρά 9 μήνες στον ρόλο του Άλκη και στην Κυπριακή σειρά Γαλάτεια στον ρόλο του Άγγελου. 


Αν και έχεις καταγωγή από Κρήτη, διαβάζοντας ότι γεννήθηκες στο Κέιπ Τάουν αναρωτιέμαι πως και τελικά ήρθες Ελλάδα;
Η μοίρα τα ορίζει και τα κατεργάζεται όλα, είπε και ο Αισχύλος. Αν σκεφτείς πως ήμουν μωρό όταν ήρθα δεν ορίζεται ως απόφαση… μάλλον πεπρωμένο.

Από πότε θυμάσαι τον εαυτό σου να του αρέσει η υποκριτική;
Θυμάμαι , παρακολουθούσα το σίριαλ "ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΨΥΧΗ" και είχα ταυτιστεί με τον "Ακάλυπτο" , τον ήρωα που υποδυόταν ο κύριος Καφετζοπουλος. Τότε κατάλαβα πως ήθελα να γίνω κωμικός ηθοποιός. Άσχετα αν η μοίρα η έστω οι καταστάσεις με έβαλαν να παίζω σε δραματικές σειρές (γέλια)


Σε βλέπουμε σε καθημερινές σειρές, όποτε θα έλεγε κανείς ότι βούτηξες στα βαθιά. Πως είναι να δουλεύεις σε καθημερινή σειρά τελικά;
Είναι μοιχεία να παίζεις σε καθημερινή σειρά. Έτσι το νιώθω.  Από την μια έχω τους ανθρώπους, τα πράγματα και τις συνήθειες που αγαπώ ως Δημήτρης και από την άλλη εμβαθύνω  στις σκέψεις και στις ανάγκες που έχει ο ήρωας που υποδύομαι κάθε μέρα. Διπλή ζωή. Και αυτό είναι κάτι που με εξιτάρει.  

Υπήρξε στιγμή που να είπες "ως εδώ";
Ποτέ


Ξεχωρίζεις κάποια από τις δουλειές σου;
Θα ήταν προδοσία αν έλεγα πως ξεχωρίζω κάποια από τις δουλείες μου γιατί σε όλες έχω δώσει τον εαυτό μου και έχω γνωρίσει σημαντικές στιγμές μα και ανθρώπους. Όμως ο ρόλος που ευχαριστήθηκα περισσότερο είναι ο "ΑΤΣΑΛΑΚΗΣ" στο σίριαλ "ΕΛΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΜΟΥ". Είναι ο πρώτος κωμικός ρόλος που μου δόθηκε στην τηλεόραση. Ήταν μικρή η συμμετοχή μου στα πρώτα επεισόδια της φετινής σεζόν και λόγο κωροναιου δυστυχώς δεν έκανα κάποια γυρίσματα που μου ζητήθηκαν για την περίοδο του Πάσχα.  Εύχομαι αυτός ο ρόλος να είναι η αρχή για περισσότερη κωμωδία στην ζωή μου

Έχει τύχη να απορρίψεις κάποια πρόταση και μετά να το μετανιώσεις;
Μετανιώνω μόνο για πράγματα που δεν έκανα… και αυτό όχι πάντα.


Κινηματογράφος, Θέατρο η τηλεόραση σε εκφράζει περισσότερο;
Διαφορετικές πλατφόρμες, διαφορετική λειτουργία, ίδια αίσθηση. Μου αρέσει να παίζω αυτό είναι όλο

Τι μας επιφυλάσσεις για το μέλλον;
Εύχομαι έναν ωραίο κωμικό ρόλο

Σήμερα που σε συναντάμε;
"ΜΕΝΩ ΣΠΙΤΙ"

Δημήτρη σε ευχαριστούμε πολύ για την παραχώρηση της συνέντευξης και σου ευχόμαστε κάθε επιτυχία σε ότι κι αν κάνεις....

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου