Ταξίδι με πλοίο: Μάσκα, μονόκλινες καμπίνες και οι μισοί επιβάτες


Από τη Δευτέρα 18 Μαΐου μέχρι και την 15η Ιουνίου θα τεθούν σε ισχύ τα νέα μέτρα για την ακτοπλοΐα και τον θαλάσσιο τουρισμό. Αναλυτικά τι θα ισχύει.

Σειρά μέτρων για την ακτοπλοΐα και τον θαλάσσιο τουρισμό, τα οποία θα τεθούν σε ισχύ από την Δευτέρα 18 Μαΐου μέχρι και την 15η Ιουνίου, συμφωνήθηκαν στην διάρκεια διαδοχικών συσκέψεων που πραγματοποιήθηκαν υπό την προεδρία του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιάννη Πλακιωτάκη, στις οποίες συμμετείχαν ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Υγείας κ. Παναγιώτης Πρεζεράκος η Επιτροπή Ειδικών Λοιμωξιολόγων και υπηρεσιακοί παράγοντες του ΥΝΑΝΠ.

Αναφερόμενος στα μέτρα αυτά ο κ. Πλακιωτάκης τόνισε ότι «σε στενή συνεργασία με τους ειδικούς πετύχαμε, με τα στοχευμένα μέτρα που λάβαμε εγκαίρως, να έχουμε ελάχιστα κρούσματα στα νησιά μας. Τώρα, σχεδιάζουμε βήμα – βήμα την επόμενη μέρα των ακτοπλοϊκών συγκοινωνιών, με κανόνες και οδηγίες που στόχο έχουν να προστατεύσουν στο μέγιστο δυνατό βαθμό την υγεία επιβατών και πληρωμάτων των πλοίων, αλλά και τη δημόσια Υγεία σε κάθε νησί. Η περαιτέρω άρση των περιορισμών στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες θα εξετάζεται συνεχώς και εξαρτάται αποκλειστικά και μόνον από εμάς τους ίδιους και τη συνέπεια μας στην τήρηση των μέτρων».






Περισσότερα: news247

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου