ΕuroLeague: Δικαίωση Παναθηναϊκού σε 2ο βαθμό, ξανά στο CAS ο Ολυμπιακός!


Η Επιτροπή Εφέσεων της EuroLeague Basketball απέρριψε την προσφυγή του Ολυμπιακού για την υπόθεση που επέστρεψε από το CAS σχετικά με το περσινό ντέρμπι «αιωνίων» στο ΟΑΚΑ. Δικαίωμα να προσφύγουν ξανά στο Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο οι Πειραιώτες.

H  προσφυγή του Ολυμπιακού  για τα γεγονότα της 9ης Νοεμβρίου 2018 στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό  στο ΟΑΚΑ εκδικάστηκε τον περασμένο Δεκέμβριο στο Διαιτητικό Δικαστήριο για θέματα Αθλητισμού (CAS).

Η υπόθεση επέστρεψε για επανεξέταση στον αθλητικό δικαστή της EuroLeague ύστερα από τα νέα αποδεικτικά στοιχεία που προέκυψαν και προσκόμισε ο Ολυμπιακός στο CAS. 

Οι Πειραιώτες υποστήριζαν πως οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» είχαν μοιράσει non paper στα ΜΜΕ που τους τους συκοφαντούσε για απόπειρα δωροδοκίας των διαιτητών του παιχνιδιού και προσέφυγαν κατά της πρωτόδικης απόφασης της Euroleague στο CAS.

Παρ’ όλα αυτά, η Επιτροπή Εφέσεων απέρριψε την προσφυγή των «ερυθρόλευκων» που όμως διατηρούν το δικαίωμα να προσφύγουν εκ νέου στο Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο. 

Θα πρέπει να θεωρείται δεδομένo πως και αυτή τη φορά ο Ολυμπιακός θα προσφύγει εκ νέου στο CAS κάτι που θα πρέπει να κάνει μέχρι το τέλος Απριλίου.

About darky

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου