Οριστικό: Final 8 τον Σεπτέμβριο στο BCL!


Η μεγάλη πανευρωπαϊκή αποκλειστικότητα του SDNA επιβεβαιώθηκε δυο μέρες μετά και επίσημα: Το BCL έγινε η πρώτη διοργάνωση παγκοσμίως που ακυρώνεται οριστικά για τη φετινή σεζόν, αποφασίζοντας ο τίτλος του πρωταθλητή να κριθεί τον Σεπτέμβριο με μορφή Final 8!

To Slam Dunk σας ενημέρωσε πρώτο σε ευρωπαϊκό επίπεδο και σας αποκάλυψε την πρόταση για την διεξαγωγή Final 8 στο Basketball Champions League στα τέλη του Σεπτεμβρίου.

Δύο μέρες μετά ήρθε και η επίσημη επιβεβαίωση από την αρμόδια αρχή της διοργάνωσης. Η πρόταση κρίθηκε ως η καλύτερη δυνατή, με βάση την κατάσταση που επικρατεί στην Ευρώπη με την έξαρση του Covid-19 και ο νικητής του BCL θα αναδειχθεί μετά το τέλος μονών, νοκ-άουτ αγώνων για τις ομάδες των προημιτελικών.

Το μίνι-τουρνουά θα διεξαθχεί από τις 29 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 4 Οκτωβρίου, ενώ λίγο νωρίτερα θα ολοκληρωθούν και οι... εκκρεμότητες για τις δύο θέσεις της οκτάδας, αφού η σειρά της Ντιζόν με τη Νίζνι και αυτή της Τενερίφης με την Οστάνδη έμειναν στο 1-1 πριν την διακοπή.

Περισσότερα sdna.gr

About darky

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου