Κοροναϊός - Ιταλία: Απόφαση σοκ για τον κορωνοϊό


Η Ιταλία παίρνει τη σκληρή απόφαση να διατηρήσει κλειστά τα σύνορα της χώρας για τους τουρίστες μέχρι το τέλος του 2020.

Σε μια απόφαση που φανερώνει περίτρανα το πόσο σοβαρή είναι η κατάσταση με την πανδημία προχωρά η γείτονα χώρα. Οι Ιταλοί περισσότερο από έναν μήνα πλήττονται από τον φονικό ιό, ο οποίος μέχρι ώρας έχει αφαιρέσει την ζωή σε περισσότερους από 26.000 ανθρώπους. Η επιστροφή στην κανονικότητα στην Ιταλία είναι δεδομένο πως θα πραγματοποιηθεί σε αργές φάσεις, καθώς η κυβέρνηση δεν επιθυμεί επ’ ουδενί να προκύψει νέα έξαρση του φαινομένου.tourismos111-1200x630

Χωρίς τουρισμό μέχρι το τέλος του 2020
Η Ιταλία θα κρατήσει κλειστά τα σύνορά της για τους τουρίστες μέχρι το τέλος του χρόνου, δήλωσε ο υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού της χώρας. Η Ιταλία δεν θα ανοίξει τα σύνορά της στους τουρίστες μέχρι το τέλος του χρόνου, δήλωσε ο Ιταλός υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού, Ντάριο Φραντσεσκίνι, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα La Repubblica. Το άνοιγμα των ιταλικών συνόρων για τους τουρίστες «θα εξαρτηθεί από την επιδημιολογική κατάσταση και την πολιτική κάθε χώρας», δήλωσε ο ίδιος. Ο Ιταλός υπουργός σημείωσε ότι τον Μάιο, η Ιταλία θα ανοίξει ξανά μουσεία και σημαντικούς τουριστικούς χώρους που είχαν κλείσει λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.






Περισσότερα: pagenews


About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου