Antony Carbonel: "Η καινούρια μας ζωή" - Αποκλειστική συνέντευξη στον δορυφόρο


Κατάγεται από τις Φιλιππίνες αλλά μεγάλωσε στην Ελλάδα. Από πολύ μικρή ηλικία άρχισε να ασχολείται με την μουσική.

Έγινε ευρέως γνωστός μέσα από το μουσικό talent show "X-Factor" όπου μας συστήθηκε με την 
Eunice Christel ως AC² και μάλιστα έφτασε έως και τον τελικό.

Εμείς τον ανακαλύψαμε και κάναμε μια κουβέντα μαζί του

Antony από πόσο χρονών θυμάσαι τον εαυτό σου να του αρέσει η μουσική
A.C Θυμάμαι τον εαυτό να μου αρέσει η μουσική από πολύ μικρός επειδή οι γονείς μου μου έμαθαν την σημαντικότητα της μουσικής στη ζωή. 


Θεωρείς ότι μπορείς να αποδόσεις σε διαφορετικά είδη μουσικής το ίδιο καλά;
A.C  Πιστεύω ότι πάντα υπάρχει χώρο για βελτιώσει για αυτό προσπαθώ να βελτιώσω τις μουσικές ικανότητες μου σε όλα τα είδη μουσικής.

Σε γνωρίσαμε μέσα από το Xfactor μαζί με την Eunice Christel ως AC² . Πως πήρες την απόφαση να δοκιμαστείς σε ένα Talent Show ; και πως είναι να δουλεύεις σε γκρούπ;
A.C   Ήθελα πάρα πολύ να το ζήσω όλο αυτό γιατί έχω πάει σε ένα ταλεντ σόου όταν ήμουνα μικρότερος. Για την εμπειρία σίγουρα αλλά και να γνωρίσω καινούργιους ανθρώπους. Το να δουλεύω σε γκρουπ με βολεύει πάρα πολύ επειδή μου αρέσει πάρα πολύ να δουλεύω με άλλους.


Πως αισθάνθηκες που κατάφερες να φτάσεις στον τελικό;
A.C  Απλά δεν το πίστευα. Ρίξαμε πολύ δουλειά για να φτάσουμε ως εκεί και εκτιμώ πολύ που τους αρέσουν αυτό που δείξαμε στο παιχνίδι.


Θα ξανά δήλωνες συμμετοχή σε αντίστοιχο παιχνίδι;
A.C Τώρα δεν νομίζω. Θέλω πολύ να συγκεντρώσω στον εαυτό μου και στην πορεία μου στη μουσική.


Και πλέων σε βλέπουμε σόλο. Πως πάρθηκε αυτή η απόφαση; 
A.C  Ξαφνικά μετά την αποχώρηση μου από το παιχνίδι του X Factor ο Αργύρης Ναστόπουλος μέλος του συγκροτήματος των One μου έστειλε ένα μήνυμα στο Instagram ότι θα ήθελε ένα ραντεβού μαζί μου για να μιλήσουμε επαγγελματικά και μόνο για κάτι που έχει σκεφτεί πάνω στο τραγούδι. Χάρηκα πολύ γιατί ήξερα την όλη πορεία του με τους One  και το πόσο δημιουργικός και εργατικός είναι σε ότι κάνει.

Βρεθήκαμε στο studio που έχει  και άκουσα προσεκτικά  την πρόταση του και με χαρά δέχτηκα αφού άκουσα το Τραγούδι με τίτλο "Η Καινούργια μου Ζωή" και το "Tell me"  που μου πρότεινε και με χαρά δέχτηκα αφού ήταν στα ακούσματα μου. Υπέγραψα στην δισκογραφική του εταιρεία celestial Keys Records και όλα όσα ονειρευόμουν πήραν μπρος και σιγά σιγά γίνονται πραγματικότητα .Το ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου .


Η πρώτη και ομολογουμένως πολύ ωραία σου δουλειά είναι ¨Η καινούρια μας ζωή¨ στα ελληνικά και το  ¨Tell me¨ στα Αγγλικά πες μας λίγα λόγια; 
A.C  Είναι δυο ποπ τραγούδια που πραγματικά με εκπροσωπούν ως καλλιτέχνης. Στο studio ο Αργύρης Ναστόπουλος με καθοδήγησε ακριβώς πως ήθελε να το πω και εγώ έβαλα την ψυχή μου και βγήκε ένα πολύ όμορφο αποτέλεσμα. Έχει ήχους 90s μιας και η ενορχήστρωση έχει μια όμορφη μελαγχολία που σε ταξιδεύει σε άλλες εποχές .Με τα πρώτα ακούσματα έχουμε πολύ ωραία σχόλια από φίλους και αυτό μας κάνει πολύ χαρούμενους .

Τι έχουμε να περιμένουμε από εδώ και πέρα;
A.C    Ελπίζω να με δει ο κόσμος να βελτιώσω όχι μόνο ως καλλιτέχνης αλλά και ως άνθρωπος. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος για το τι έχει να προσφέρει το μέλλον.

Antony σε ευχαριστούμε πολύ για την παραχώρηση της συνέντευξης. Σου ευχόμαστε από καρδιάς τα καλύτερα. 

Ακολουθούν τα τραγούδια "Η καινούρια μας ζωή" και "Tell me"



About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου