Χρήστος Παυλάκης: "Αν σε θέλει άκου" - Αποκλειστική συνέντευξη στον Δορυφόρο


Γεννήθηκε στον Καναδά αλλά μεγάλωσε στην Αθήνα. Από μικρός ασχολείται με την μουσική ενώ έχει βρεθεί στην ίδια σκηνή με την Maddona. 

Στην μουσική βιομηχανία επιστρέφει δυναμικά το 2015 με πολλά νέα τραγούδια και πολλές συνεργασίες με ποιο πρόσφατο το "Φύγαμε για Πάρο". σήμερα μας παρουσιάζεται με την νέα μεγάλη του επιτυχία "Αν σε θέλει άκου". 

Εμείς τον συναντήσαμε και κάναμε μια κουβέντα μαζί του.


Από πόσο χρονών θυμάσαι τον εαυτό σου να ασχολείται με την μουσική;
Η αλήθεια είναι πως από πολύ μικρός είχα πάντοτε ευκαιρίες για να καταπιάνομαι με κάτι σχετικό με τη μουσική! Πάντοτε θυμάμαι ήμουνα το παιδί που έβγαινε η μπροστά στις γιορτές στο σχολείο και τραγουδούσε! Ξεκίνησα σιγά σιγά και τα μαθήματα του πιάνο μου και κάπως έτσι πήγε σαν ντόμινο στη ζωή μου.

Γεννήθηκες Καναδά και μεγάλωσες Αθήνα. Πώς και φύγατε από την Αμερική;
Έπρεπε να γεννηθώ πρόωρα στον Καναδά λόγω μιας συγκεκριμένης κατάστασης καθώς βρίσκονταν τότε εκεί οι γονείς μου ! Συνεπώς ήταν λογικό να γυρίσουμε μετά από ένα διάστημα στην χώρα μας.

Τι ήταν αυτό που σε κέρδισε στην μουσική σε σχέση με το θέατρο;
Για να είμαι ειλικρινής ακόμη δεν το ξέρω και δεν έψαξα και ποτέ να το μάθω! Η μουσική για μένα είναι ζωή, είναι τρόπος σκέψης και έκφρασης.


Υπήρξε στιγμή στην ζωή σου που ήσουν στα όρια να τα παρατήσεις;
Όχι, όχι ποτέ! Είμαι πολύ αισιόδοξος και θετικός άνθρωπος γενικά! Ακόμη και εκεί που τα πράγματα φαίνονται δύσκολα πιστεύω πως υπάρχει ελπίδα για τα πάντα! Με αυτή τη λογική έχω πορευθεί και μου έχει βγει μέχρι στιγμής σε καλό! 

Το 2015 μας συστήθηκες με το "Ότι έχω". Ένα πολύ ανεβαστικό κομμάτι. έκτοτε έχεις κυκλοφορήσει πολλά ακόμα τραγούδια. Ξεχωρίζεις κάποιο περισσότερο από όλα τα άλλα;
Δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποιο δεδομένου ότι εγώ τα επέλεξα και ήθελα να τα πω! Όλα μ αρέσουν και όλα με εκφράζουν η εξέφραζαν μια συγκεκριμένη περίοδο της ζωής μου όταν τα τραγούδησα. 


Τέλη του 2015 βρέθηκες στην σκηνή με την Maddona - Λίγα λόγια για αυτή την εμπειρία;
Η ανάμνηση που θα μείνει για πάντα χαραγμένη στην καρδιά μου ήταν πραγματικά η στιγμή όπου βρέθηκα στην ίδια σκηνή με τη Madonna ,κατά τη διάρκεια της περιοδείας της το 2015! Πιστεύω πως όσο χρόνια και εάν περάσουν κάτι τέτοιο δύσκολα ξεχνιέται και σίγουρα δεν συμβαίνει από τη μια στιγμή στην άλλη! Μετά από τόσα πλέον που πέρασαν χρόνια ακόμη δεν μπορώ να το πιστέψω και ποσό μάλιστα να συνειδητοποιήσω πως ήμουν εγώ τότε ο τυχερός που η ίδια επέλεξε ανάμεσα σε τόσον κόσμο για να βρεθεί στη σκηνή μαζί της έστω και για λίγα λεπτά! 

Τι θα ήθελες να σου φέρει το μέλλον;
Υγεία σίγουρα με όλες αυτές τις δύσκολες στιγμές και ώρες που διανύουμε το τελευταίο διάστημα  και πολύ πολύ αγάπη! 

Φέτος λοιπών μας τραγουδάς το "Αν σε θέλει" - Λίγα λόγια;
Το «Αν σε θέλει άκου» το λάτρεψα από την πρώτη στιγμή που το άκουσα! Είπα αυτό το κομμάτι είναι για μένα! Νιώθω πολύ χαρούμενος και  συνάμα τυχερός που τόσο σημαντικοί άνθρωποι του χώρου όπως η Ελένη Γιαννατσούλια, ο Κωνσταντίνος Παντζής και ο Μάριος Ψιμόπουλος μου το εμπιστεύτηκαν ! Είχαμε μια εξαιρετική συνεργασία μεταξύ μας και εύχομαι να υπάρξει και όμορφη συνέχεια! Επίσης, ένα μεγάλο ευχαριστώ και στην εταιρεία μου sonar music για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν. 


Ποια θεωρείς ότι είναι η μουσική που σε εκφράζει περισσότερο;
Μου αρέσουν τα πάντα. Ότι κυκλοφορήσει και μ αρέσει η με εκφράζει θα το ακούσω. Η μουσική είναι μια και σίγουρα δεν την διαχωρίζω. 

Που σε συναντάμε σήμερα;
Προς το παρόν υπάρχουν συζητήσεις για  εμφανίσεις που έρχονται σιγά σιγά.

Τι έχουμε να περιμένουμε στο μέλλον;
Ετοιμάζουμε πολύ όμορφα πράγματα τα οποία σιγά σιγά και θα ανεβαίνουν στα social media τόσο τα δικά μου όσο και της εταιρείας μου. 

Χρήστο σε ευχαριστούμε πολύ για την παραχώρηση της συνέντευξης. Ακολουθούν το "Φύγαμε για Πάρο" και "Αν σε θέλει άκου"




About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου