Θρίλερ με το κρουαζιερόπλοιο που πέρασε και από το Ηράκλειο


Περί τους 2.000 ανθρώπους, επιβάτες του κρουαζιερόπλοιου MSC OPERA κλήθηκαν να επιστρέψουν στο κατάστρωμα του πλοίου, ενώ βρίσκονταν σε εκδρομή στην Αθήνα, έπειτα από την επιβεβαίωση για θετικό κρούσμα κορωνοϊού. Υπενθυμίζεται ότι το ίδιο πλοίο είχε δέσει στο λιμάνι του Ηρακλείου, πριν από λίγες ημέρες και συγκεκριμένα στις 2 Μαρτίου. 

Το κρουαζιερόπλοιο τέθηκε σε κατάσταση συναγερμού αφότου διαπιστώθηκε πως Αυστριακός επιβάτης που πραγματοποίησε το ίδιο ταξίδι με το MSC OPERA μεταξύ 17 και 28 Φεβρουαρίου, διαπιστώθηκε θετικός στον νέο κορωνοϊό στην Ιταλία. 

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει η βρετανική Daily Mail, έπειτα από την είδηση αυτή, 2.000 επιβάτες του κρουαζιερόπλοιου επέστρεψαν στο MSC Opera και τους ζητήθηκε να παραμείνουν εντός του πλοίου μέχρι νεοτέρας. Εκεί τους ανακοινώθηκε από τον καπετάνιο πως ένας άνδρας που επέβαινε τις προηγούμενες μέρες στην κρουαζιέρα διαπιστώθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Ο ασθενής φαίνεται πως αποβιβάστηκε στις 28 Φλεβάρη στη Γένοβα, στη Βόρεια Ιταλία, όπου και έχουν παρουσιαστεί τα περισσότερα – αν όχι όλα – κρούσματα κορωνοϊού στη γειτονική χώρα. Σύμφωνα με τον πιο πρόσφατο απολογισμό, ο αριθμός των νεκρών στην Ιταλία ανήλθε σε 107, με τα κρούσματα συνολικά να υπολογίζονται σε περισσότερα από 3.000. Η βρετανική εφημερίδα παραθέτει μαρτυρίες επιβατών του MSC Opera, όπως ο Αντόνιο Μοντάλτο, που περιγράφει πως έλαβε εντολή να επιστρέψει άμεσα στο πλοίο που έδεσε το πρωί της Τετάρτης στον Πειραιά.




Περισσότερα: cretalive

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου