Οι Ράδιο Αρβύλα στο Youtube, θύμισαν ΑΜΑΝ


Οι Ράδιο Αρβύλα επέστρεψαν μετά το "διαζύγιο" με τον ΣΚΑΪ. Πρεμιέρα του πρώτου διαδικτυακού επεισοδίου το βράδυ της Δευτέρας. Ποια ήταν τα σχόλια των χρηστών του διαδικτύου

Λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Δευτέρας πρεμιέρα έκανε το πρώτο διαδικτυακό επεισόδιο του "Ράδιο Αρβύλα" που μετράει 12 χρόνια ιστορίας.

Όπως είχαν προαναγγείλει, η εκπομπή που για πρώτη φορά προβλήθηκε μέσω του Youtube, φτιάχτηκε με λιγότερα μέσα, περιείχε υλικό που είχε μαζευτεί από τον Οκτώβριο μέχρι και τον Δεκέμβριο, ενώ έμπνευση και αντικείμενο θεματολογίας είχε το GNTM.  

Η γνωστή και αγαπημένη παρέα θύμισε τις παλιές καλές εποχές.  

Οι χρήστες "αγκάλιασαν" τους Ράδιο Αρβύλα, αφού τα σχόλια ήταν ιδιαίτερα ενθαρρυντικά, ενώ πολλοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να αναφέρουν πως τους έφεραν αναμνήσεις από τους ΑΜΑΝ. Μέσα σε μόλις λίγες ώρες οι προβολές έχουν περάσει τις 38 χιλιάδες.

Ενδεικτικά μερικά σχόλια:

"Θυμίσατε ΑΜΑΝ, μικρή ζεστή παρέα. Σας ταιριάζει αυτό το στύλ, ειδικά αν τα βίντεο είναι σκετσάκια και δεν χρειάζονται σχολιασμό".   

"Καλή αρχή!!! Για μένα η χρονιά ξεκινάει όταν ξεκινάει και το ράδιο αρβύλα!!!! Και σε βιντεοκασέτα να βγείτε εγώ πάλι θα σας βλέπω!!!!!!!"   

"Πωω ρε φίλε μόλις μπαίνει το ιντρο για κάποιο λόγο συγκινουμαι""   

"Σας αγαπάμε πολυυυυυυυ μας λείψατε!!!!!! Νόμιζα θα ήταν live και σας περίμενα αλλά οκ δε πειράζει!! Παμεεεεεεεε" 

"Έχω κλάψει με το ενας-πανω-στον-αλλο πλανο δεν έφτασε περιμένουμε επόμενη επεισοδιαρα! Και εδώ μια χαρα παρεΐστικα είναι παιδιά!"   


About darky

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου