Σοφία Κατσαρός: "With You Here Tonight" - Αποκλειστική συνέντευξη στον Δορυφόρο


Είναι μισή Ελληνίδα και μισή Κολομβιανή. Γεννήθηκε στην Αμερική ενώ δέκα ετών μετακόμισε στην Ελλάδα. Από πολύ μικρή ηλικία ανακάλυψε την αγάπη της για την μουσική.

Δούλεψε σε πολλά νυχτερινά μαγαζιά τόσο σε Αθήνα όσο και στο εξωτερικό και έχει κάνει μαθήματα φωνητικής με γνωστούς δασκάλους στην Αθήνα και στη Νέα Υόρκη.

Πτυχιούχος πανεπιστημίου από το Αμερικάνικο κολέγιο της Ελλάδος, Deree,  με ειδίκευση στην Επικοινωνία Δημοσίων Σχέσεων και Διαφήμισης και υποειδικότητα στις ξένες γλώσσες, Ιταλικά και Γαλλικά.Συνολικά μιλάει έξι γλώσσες: Ισπανικά, Αγγλικά, Ελληνικά, Γαλλικά, Αραβικά και Ιταλικά. Έχει σπουδάσει κλασικό  και μοντέρνο τραγούδι, χορό και θέατρο.

Πριν από δύο χρόνια επέστρεψε στην Αμερική για να πραγματοποιήσει ακόμη μερικούς από τους στόχους της. Συνεργάστηκε με Έλληνες και Αμερικανούς καλλιτέχνες σε μεγάλα νυχτερινά κλάμπς και θέατρα της Νέας Υόρκης. Το πρώτο της single είναι μία συνεργασία με τον διεθνούς φήμης Αμερικάνο παραγωγό Alvin Anthony, ένα τραγούδι με τίτλο “With You Here Tonight”, με στοιχεία EDM, Tropical House, το οποίο θα αγαπήσετε από το πρώτο κιόλας άκουσμα.

Επέστρεψε στην Ελλάδα, με την επίσημη κυκλοφορία του νέου της Digital Single, για την προώθησή του ενώ πραγματοποιεί εμφανίσεις σε διάφορα μέρη δίπλα σε καταξιωμένα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής.



Εμείς βρεθήκαμε με την Σοφία Κατσαρός και κάναμε μια κουβέντα.

Από πόσο χρονών θυμάσαι τον εαυτό σου να του αρέσει η μουσική; 

Μου άρεσε η μουσική από πολύ μικρή, πρέπει να ήμουν τεσσάρων ή πέντε ετών. Θυμάμαι μας έβαζε η μητέρα μου λάτιν τραγούδια salsa και merengue στο σπίτι, και μου άρεσε πολύ να ακούω και να χορεύω.


Ασχολείσαι χρόνια λοιπόν με την μουσική. Πως πήρες την απόφαση να πας Αμερική;

Τον Μάρτιο του 2016 μου έγινε μια πρόταση να πάω σε ένα Ελληνικό κέντρο διασκέδασης στην Νέα Υόρκη για να τραγουδήσω και, επειδή έχω γεννηθεί εκεί, αποφάσισα να μείνω για 2 χρόνια ώστε να κάνω νέες γνωριμίες και συνεργασίες στο χώρο της μουσικής.


Πιστεύεις ότι έχει αποδώσει μέχρι τώρα αυτή σου απόφαση;

Εννοείτε πως ναι, διοτι έγραψα το πρώτο μου single στην Αμερική. Είναι μία συνεργασία με τον διεθνούς φήμης Αμερικάνο παραγωγό Alvin Anthony, ένα τραγούδι με τίτλο "With You Here Tonight", από την Heaven Music, με στοιχεία EDM και Tropical House, το οποίο αγαπήθηκε από το πρώτο κιόλας άκουσμα.


Τελευταία λοιπόν, κυκλοφόρησες το νέο σου Remix. Λίγα λόγια;

Στις 18 Ιουλίου κυκλοφόρησε το remix του τραγουδιού "With You Here Tonight"με στοιχεία Deep House, σε παραγωγή του Jason Kohlmann, με την Αμερικανική δισκογραφική εταιρεία Tarbo Records. Ήταν μια υπέροχη εμπειρία, διότι οδήγησε και στο πρώτο μου βίντεο κλίπ.


Υπήρξε στιγμή που να έφτασες στα όρια σου ώστε να σκεφτείς να αφήσεις την μουσική;

Ποτέ. Είναι υπέροχη η δουλειά μου και αγαπώ πολύ το τραγούδι και τη μουσική.  Επίσης, θεωρώ πως είναι στο χέρι του καθενός το πόσο ψηλά μπορεί να φτάσει για να καταφέρει τους στόχους του. Δεν μπορεί κανένας να με σταματήσει, παρά μόνο ο εαυτός μου. Εμπόδια και δυσκολίες υπάρχουν σε όλα τα επαγγέλματα, θέλει απλά υπομονή και επιμονή και όλα γίνονται. Το μυστικό της επιτυχίας, επίσης, πιστεύω ότι είναι να αγαπάς αυτό που κάνεις, ώστε και η καθημερινότητα να είναι ευχάριστη, δηλαδή να απολαμβάνεις και το ταξίδι, μέχρι να πραγματοποιήσεις όλους σου τους στόχους.


Άρα λοιπόν, για να επανέλθω, πρόκειται να ξαναφύγεις;

Δεν έχω στα άμεσα σχέδια μου να γυρίσω μόνιμα στην Αμερική, αλλά ποτέ δεν αποκλείω κάτι. Σίγουρα μπορεί να πάω για δουλειά προσωρινά ή για ταξίδι, αν μου προκύψει η ευκαιρία.


Από τις μέχρι τώρα, συνεργασίες που έχεις κάνει, υπάρχει κάποια που ξεχωρίζεις;

Έχω κάνει πολύ όμορφες συνεργασίες με πολλά ονόματα. Σίγουρα θαυμάζω πολύ τον Θέμη Αδαμαντίδη, που έχει υπέροχη φωνή, και επίσης αγαπημένος είναι και ο Δημήτρης Κοντολάζος που συνεργάζομαι.


Υπάρχει κάτι που θα άλλαζες, από όλα αυτά που έχεις κάνει μέχρι τώρα;

Όχι, γιατί πιστεύω πως όλα γίνονται για κάποιο λόγο και όσα έχω κάνει με έχουν φτάσει εδώ, σήμερα. Είμαι πολύ ευχαριστημένη με την πορεία μου στο τραγούδι και τις κυκλοφορίες μου στον χώρο της δισκογραφίας.


Άρα που σε συναντάμε σήμερα;

Η βάση μου είναι στην Αθήνα και ετοιμάζω νέες εμφανίσεις τις οποίες θα τις ανακοινώνω στα social media μου. Εκεί μπορούν όλοι να παρακολουθούν και να μαθαίνουν για το που θα εμφανίζομαι.


Τα επόμενα σχέδια;

Έχω γράψει μουσική και στίχους σε 6 νέα τραγούδια, η μουσική παραγωγή τους είναι από 4 διαφορετικούς παραγωγούς, από 4 διαφορετικές χώρες, και τα ετοιμάζω ένα ένα για να τα κυκλοφορήσω μέσα στο 2020. Το ένα θα είναι και το πρώτο μου Ελληνικό τραγούδι.

Ευχαριστούμε πολύ την Σοφία Κατσαρός για την παραχώρηση της συνέντευξης. Ευχόμαστε να έχει πάντα επιτυχίες. Ακολουθεί το νέο remix της Σοφίας:


About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου