Απίστευτο: Καρναβάλι με στολή επιδειξία - Τις πουλά εταιρεία και μάλιστα εξαντλήθηκαν (Pic)


Μάλλον ορισμένοι…. έχουν μπερδέψει και μάλιστα πολύ τον όρο «καρναβάλι» και διασκέδαση, και πολλοί τονίζουν πως… κάποιος πρέπει να τους «μαζέψει»!

Εταιρεία στην Πάτρα που κατασκευάζει στολές και πουλά τα προϊόντα της και στο διαδίκτυο, δημιούργησε την στολή του… επιδειξία! Η οποία κοστίζει… 36 ευρώ! Είναι δε χαρακτηριστικό πως η συγκεκριμένη στολή είχε τέτοια πέραση που… εξαντλήθηκε κιόλας (δεν γνωρίζουμε αν η εταιρεία θα προμηθευτεί και άλλες μέχρι το τέλος της καρναβαλικής περιόδου). Η στολή είναι μία καμπαρντίνα, μέσα από την οποία ο καρναβαλιστής φοράει κάτι σαν πυτζάμα του 19ου αιώνα και εξέχει… το υπερμεγέθες ανδρικό σεξουαλικό μόριό του! Με αυτόν τον τρόπο ντύνεται… επιδειξίας! Εκαναν τον σταυρό τους όσοι Πατρινοί είδαν το συγκεκριμένο «θέαμα» στο διαδίκτυο και μάλιστα διαπίστωσαν ότι η εταιρεία διαφημίζει το προϊόν της και σε site κοινωνικής δικτύωσης!

Είναι προφανές ότι πέραν του χιούμορ και της σάτιρας που επιβάλλεται να αναδύεται την καρναβαλική περίοδο, η συγκεκριμένη στολή αν μη τι άλλο… είναι όχι απλά καταδικαστέα, αλλά μάλλον την εμπνεύστηκε κάποιο «νοσηρό» μυαλό! Απομένει να δούμε και στολή βιαστή, ή στολή παιδόφιλου για να «συμπληρωθεί» το «παζλ» της καρναβαλικής νοσηρότητας!

Η ίδια εταιρεία πάντως έχει και άλλες παρόμοιες «πρωτότυπες» στολές. Στο site της είδαμε στολή… προφυλακτικό (και μάλιστα διαφημίζει και γνωστή μάρκα) αλλά και στολή… μαριχουάνα για όσους θέλουν και στο καρναβάλι… τον «μπάφο» τους!





Πηγή: dete.gr

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου