ΠΑΟΚ: Μια διαφορετική εντεκάδα για τη χρήση του PAOK TV


Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ παρουσιάζει μια διαφορετική εντεκάδα οδηγιών για σωστή χρήση του PAOK TV, θέλοντας να απαντήσει σε όποια ερωτήματα δημιουργούνται γύρω από αυτό.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ:
Κυριακή πρωί και είστε αραχτοί με τον καφέ και το πρωινό σας. Μέσα σας γίνεται η κλασική… μάχη. Να πάω στο γήπεδο ή να καθίσω σπίτι και να δω το ματσάκι από την τηλεόραση. Η σωστή απάντηση σ’ αυτό το δίλημμα είναι πάντα η πρώτη, αλλά εμείς δεν είμαστε εδώ για να σας κρίνουμε. Αντιθέτως είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε. 

Με το PAOK TV. Και με μερικές όχι politically correct συμβουλές γύρω από τη χρήση του, έτσι ώστε να μπορέσετε ν’ απολαύσετε την ομάδα από το κινητό, υπολογιστή, τηλεόρασή σας. Αυτή είναι η δική μας 11άδα λοιπόν…

1. Αν κλέβετε WiFi από τον γείτονα φροντίστε τουλάχιστον να έχει γραμμή της προκοπής. Σε περίπτωση buffering αλλάξτε γειτονιά και βρείτε διαμέρισμα μεσοτοιχία με ΠΑΟΚτσή που να έχει Smart TV LG. Στη χειρότερη βάλτε εσείς γραμμή HCN.

2. Όταν βλέπουμε ποδόσφαιρο καλό θα ήταν να μην χαζεύουμε στο Instagram. Καταναλώνει πολλά δεδομένα. Μετά θα μπει γκολ και θα σας φταίει το PAOK TV αν το χάσετε. Το socializing σκοτώνει το ποδόσφαιρο.

Περισσότερα στο sdna.gr

About darky

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου