Αυτό είναι το νέο πρόγραμμα του Mega: Αναλυτικά ώρες και εκπομπές


Αναλυτικά το πρόγραμμα του Mega που επιστρέφει την Δευτέρα 17/2 και στο οποίο θα υπάρχουν εκπομπές με τίτλους που έχουν αφήσει... εποχή.

Αντίστροφα πλέον μετράει ο χρόνος για την επιστροφή του Mega στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, καθώς ήδη έχει ξεκινήσει η διαφήμιση για την επανέναρξή του.

Στο ένθετο «Secret» της εφημερίδας Παραπολιτικά παρουσιάζεται σήμερα, με την υπογραφή της Σπυριδούλας Τριάντου, το πλήρες πρόγραμμα του που θα περιλαμβάνει ενημέρωση, ψυχαγωγία και αθλητική δράση... 

Το καθημερινό πρόγραμμα
Στις 7:00 έχει προγραμματιστεί να ξεκινάει η εκπομπή «Κοινωνία ώρα Mega» που υπήρχε και παλιότερα και θα είναι διάρκειας τεσσάρων ωρών. Παρουσιαστές θα είναι ο Νίκος Φιλιππίδης και η Μπάγια Αντωνοπούλου, ενώ μαζί τους θα βρίσκονται ο Ντίνος Σιωμόπουλος και η Τζίνα Μοσχολιού.

Από τις 11:00 και μέχρι τις 13:00 θα υπάρχει ενημερωτικό μαγκαζίνο, με τους Θανάση Φουσκίδη, Ανδρέα Παπαδόπουλο και Δάφνη Καραβοκύρη, ενώ αμέσως θα ξεκινά το μεσημεριανό δελτίο του Mega με παρουσιάστρια τη Ράνια Τζίμα.

Θα ακολουθούν γνωστές σειρές όπως «Η ζωή της άλλης» και «Μια στιγμή δύο ζωές», ενώ «σφήνα θα παίζει μια μαγειρική ημίωρη εκπομπή με τον σεφ Αλέξανδρο Παπανδρέου.

Στις 17:00, θα ξεκινά η εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου «Live News», η οποία θα δίνει την σκυτάλη σε μία γνωστή σειρά που μάλλον θα είναι οι «Σαββατογεννημένες» και ύστερα θα ξεκινάει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων που θα παρουσιάζει η Δώρα Αναγνωστοπούλου.

Περισσότερα στο gazzetta.gr

About darky

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου