Θρίλερ με τον αγνοούμενο Καλύμνιο που έπεσε από το «Blue Star 2»


Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση αγνοούμενου επιβάτη του «Blue Star 2», που έπεσε στη θάλασσα το βράδυ της Παρασκευής 7 Φεβρουαρίου, ενώ το πλοίο βρισκόταν εν πλω ανοιχτά της βραχονησίδας Πάτροκλος στον Σαρωνικό.

Όπως έγινε γνωστό, πρόκειται για 41χρονο από την Κάλυμνο, καθώς σύμφωνα με την ιστοσελίδα kalymnos-news.gr, μετά από έρευνα στο πλοίο βρέθηκε το μηχανάκι του και το εισιτήριο του, αλλά όχι ο ίδιος. Σχεδόν δύοι 24ωρα μετά, οι έρευνες από τρία πλωτά του λιμενικού και ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού για τον εντοπισμό του στην θαλάσσια περιοχή της βραχονησίδας Πάτροκλος, έχουν αποβεί άκαρπες.

Ο αγνοούμενος ταξίδευε με το «Blue Star 2», το οποίο είχε αναχωρήσει από Πειραιά στις 7:20 το βράδυ της Παρασκευής πραγματοποιώντας το δρομολόγιο για Σύρο, Πάτμο, Λέρο, Κάλυμνο, Κώ και Ρόδο. Περίπου μία ώρα αργότερα ο 41χρονος έπεσε στη θάλασσα, σύμφωνα με μαρτυρία συνεπιβάτη του. Ενημερώθηκε ο πλοίαρχος και άμεσα ξεκίνησε επιχείρηση στη θαλάσσια περιοχή της νησίδας Πάτροκλος, για τον εντοπισμό αγνοούμενου επιβάτη.

Περισσότερα:news.gr

About tasos

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου