Κοροναϊός: Σε πλήρη επιφυλακή η Ελλάδα για επικείμενο κρούσμα


Το Υπουργείο Υγείας προχωρά σε προλήψεις επιστημονικού προσωπικού για στελέχωση εργαστηρίων και νοσοκομείων στις πύλες εισόδου - Ο υπουργός Υγείας συνέστησε στους πολίτες να μη δίνουν σημασία στις φήμες.

Στη σύσταση διατομεακής επιτροπής για τον συντονισμό όλων των αρμόδιων φορέων (ΕΟΔΥ-ΥΠΕ-ΕΚΑΒ) σχετικά μ τον κίνδυνο του κοροναϊού, προχωρά το Υπουργείο Υγείας σύμφωνα με τις δηλώσεις του Υπουργού Υγείας κ Βασίλης Κικίλιας, κατά το τέλος της συνεδρίασης του Εθνικού Συμβουλίου Δημόσιας Υγείας. Την ίδια ώρα η κυβέρνηση θα επισπεύσει τις προσλήψεις γιατρών, νοσηλευτών και παραϊατρικού προσωπικού για τη στελέχωση εργαστηρίων και νοσοκομείων, κυρίως στις Πύλες εισόδου της χώρας. Ο υπουργός Υγείας συνέστησε στους πολίτες να μη δίνουν σημασία στις φήμες και να ακολουθούν τις οδηγίες των λοιμωξιολόγων του ΕΟΔΥ.

Μετά τη συνεδρίαση που διήρκεσε πάνω από δύο ώρες, έγιναν δηλώσεις από τον Υπουργό Υγείας, τον Πρόεδρο του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου Αθανάσιο Εξαδάκτυλο και τον εκπρόσωπο του Υπουργείου Υγείας για το νέο κορονοϊό, καθηγητή Παθολογίας-Λοιμωξιολογίας Σωτήρη Τσιόδρα.




Περισσότερα: news247

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου