Κύπελλο: Ο Ελβετός Σέρερ στο ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός


O Ελβετός διαιτητής, Σάντρο Σέρερ ορίστηκε να διευθύνει το ντέρμπι μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού για τα προημιτελικά του Κυπέλλου, ενώ θα υπάρχει κανονικά και VAR. Αναλυτικά οι ορισμοί για την προημιτελική φάση.

Τον Ελβετό διαιτητή, Σάντρο Σέρερ επέλεξε η ΚΕΔ για να διευθύνει το μεγάλο ντέρμπι μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού για τα προημιτελικά του Κυπέλλου. Βοηθοί θα είναι οι συμπατριώτες του, Σλάνταν Γιοσίποβιτς, Μπέκιμ Ζογκάι, ενώ τέταρτος ο Αλέξανδρος Τσαμούρης του συνδέσμου Πειραιά. Όσον αφορά στον Σέρερ, είναι 31 ετών και διεθνής από το 2015.

Στο VAR θα βρίσκονται οι -επίσης- Ελβετοί, Φεντάι Σαν και Αλεσάντρο Ντούντιτς, το οποίο σημαίνει πως έγινε αποδεκτό το αίτημα των ομάδων για χρήση του VAR από την προημιτελική και όχι την ημιτελική φάση του θεσμού. Από εκεί και πέρα, ο Γεώργιος Βρέσκας του συνδέσμου Πιερίας θα "σφυρίξει" το Λαμία - Ολυμπιακός, ο Ευάγγελος Μανούχος (Αργολίδας) το Παναιτωλικός - ΑΕΚ και ο Αριστείδης Βάτσιος (Δυτ. Αττικής) το Άρης - Ατρόμητος στο "Κλ. Βικελίδης".

About darky

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου