Σπείρα διαρρηκτών δρούσε σχεδόν σε ολόκληρη την Κρήτη


Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα που δραστηριοποιούνταν συστηματικά στην διάπραξη διακεκριμένων κλοπών, τα μέλη της οποίας ενέχονται στη διάπραξη σωρείας διαρρήξεων και κλοπών σε οικίες, σε διάφορες περιοχές των Χανίων, του Ρεθύμνου και του Ηρακλείου.

Ειδικότερα, μετά από αστυνομική επιχείρηση στο Ηράκλειο, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας τρεις ημεδαποί ηλικίας 37, 44 και 30 ετών, όλοι μέλη-συνεργοί της σπείρας. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική ομάδα και διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Κατά την εξέλιξη της έρευνας προέκυψαν σημαντικά στοιχεία για τη σύνθεση, τα χαρακτηριστικά, τη μεθοδολογία δράσης και τις παράνομες δραστηριότητες της σπείρας, στην οποία συμμετείχαν ενεργά, ως μέλη-συνεργοί, οι προαναφερόμενοι ημεδαποί. Ειδικότερα, από την εξειδικευμένη και συνδυαστική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, προέκυψε ότι τα μέλη της ομάδας κατά το χρονικό διάστημα από την 17-12-2019 έως την 14-02-2020 είχαν διαπράξει συνολικά 20 κλοπές-διαρρήξεις σε οικίες σε περιοχές των Χανίων, του Ρεθύμνου και του Ηρακλείου.

Περισσότερα:news.gr

About tasos

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου