Κορωναϊός: Θρίλερ για χιλιάδες φοβισμένους και εξαγριωμένους επιβάτες - 3 κρουαζιερόπλοια σε καραντίνα


Τρία είναι τα κρουαζιερόπλοια στην Ασία που βρίσκονται σε καραντίνα εξαιτίας του νέου κορωνοϊού, με χιλιάδες επιβάτες εγκλωβισμένους και σε κατάσταση τρόμου και θυμού.

Όπως μεταδίδει το CNN, τα κρουαζιερόπλοια αυτά είναι το Diamond Princess στην Ιαπωνία, το World Dream στο Χονγκ Χονγκ και το Westerdam που πλέει στην Ανατολική Σινική Θάλασσα.

61 επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού στο Diamond Princess
Το Diamond Princess είναι αγκυροβολημένο στα ανοιχτά της Γιοκοχάμα, στην Ιαπωνία, με πάνω από 3.700 επιβαίνοντες (2.600 επιβάτες - 1.100 μέλη πληρώματος). Όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας της Ιαπωνίας, Κατσουνόμπου Κάτο, 273 άτομα έχουν εξεταστεί για τον νέο κορωνοϊό και 61 είναι τα επιβεβαιωμένα κρούσματα. Το κρουαζιερόπλοιο είναι σε καραντίνα από τη Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου και θα παραμείνει σε καραντίνα για τις επόμενες 14 ημέρες. Οι 61 ασθενείς ήδη άρχισαν να απομακρύνονται από το πλοίο, προκειμένου να μεταφερθούν σε ειδικές μονάδες σε νοσοκομεία της Γιοκοχάμα. Όσοι έχουν μείνει στο κρουαζιερόπλοιο είναι «φοβισμένοι και εξαγριωμένοι», όπως μεταδίδει το CNN, περνώντας την ώρα τους κάνοντας βόλτες στα καταστρώματα και φορώντας όλοι μάσκες.




Περισσότερα: iefimerida

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου