Από 26/02/20 στους κινηματογράφους


Πολλές και φρέσκες επιλογές για αυτή την εβδομάδα, ξεχωρίζουν η "Έμμα", η Επιστροφή του Brahms αλλά και ο Αγώνας για δικαιοσύνη". 

Πάμε να δούμε αναλυτικά τις νέες επιλογές:  

Έμμα.


Περίληψη
Το αγαπημένο έργο της Τζέιν Όστιν που μιλάει για την ισότητα και για το αίσιο τέλος, παίρνει μια νέα μορφή σε αυτήν την υπέροχη νέα φιλμική προσαρμογή του. Γοητευτική, έξυπνη και πλούσια, η Έμμα Γούντχαους είναι μια ανήσυχη "βασίλισσα των μελισσών" χωρίς ανταγωνισμό σε μια μικρή, σχεδόν βαρετή πόλη. Σε αυτήν την απαστράπτουσα σάτιρα των κοινωνικών τάξεων και της δύσκολης ενηλικίωσης, η Έμμα πρέπει να περιπλανηθεί, να λάβει μέρος σε «πειραγμένους» αγώνες και να κάνει λάθος βήματα, για να βρει την αγάπη που υπήρχε εκεί από την αρχή.
Πληροφορίες
Σκηνοθεσία: Ότομ Ντε Γουάιλντ
Ηθοποιοί: Άνια Τέιλορ-Τζόι, Τζόνι Φλιν, Μπιλ Νάι, Μία Γκοθ, Μιράντα Χαρτ, Τζος Ο' Κόνορ, Κάλουμ Τέρνερ, Ρούπερτ Γκρέιβς, Τζέμα Γουίλαν, Άμπερ Άντερσον, Τάνια Ρέινολντς, Κόνορ Σουίντελς
Διάρκεια: 124 λεπτά
Είδος ταινίας: Κωμικη, Δραματική
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ





Αγώνας Για Δικαιοσύνη


Περίληψη
Πρόκειται για μία δυνατή και αληθινή ιστορία που προκαλεί το μυαλό.
Ακολουθεί τα βήματα του νεαρού δικηγόρου Μπράιαν Στίβενσον (Τζόρνταν) και τη μάχη του με τη δικαιοσύνη, που άφησε ιστορία. Μετά την αποφοίτησή του από το Χάρβαρντ, ο Μπράιαν θα μπορούσε να είχε επιλέξει μία προσοδοφόρα επαγγελματική πορεία. Αντίθετα, κατευθύνεται στην Αλαμπάμα προκειμένου να υπερασπιστεί όσους καταδικάζονται άδικα, έχοντας την υποστήριξη της δικηγόρου Εύα Άνσλεϊ (Λάρσον). Μία από τις πρώτες και πιο εκρηκτικές υποθέσεις που αναλαμβάνει, είναι εκείνη του Γουόλτερ ΜακΜίλαν (Φοξ), που το 1987, καταδικάζεται σε θάνατο για την περιβόητη δολοφονία ενός 18χρονου κοριτσιού, παρά την ύπαρξη αποδεικτικών στοιχείων που αποδεικνύουν την αθωότητά του και του γεγονότος ότι η μόνη μαρτυρία εναντίον του, ήταν από έναν εγκληματία που είχε κίνητρο να αποκρύψει την αλήθεια. Στα χρόνια που ακολούθησαν, ο Μπράιαν εμπλέκεται σε ένα λαβύρινθο νομικών και πολιτικών παρασκηνίων και απροκάλυπτου και αναίσχυντου ρατσισμού, καθώς παλεύει για τον Γουόλτερ και άλλους σαν αυτόν, με τις πιθανότητες - και το σύστημα - να είναι εναντίον τους.
Πληροφορίες
Σκηνοθεσία: Ντέστιν Ντάνιελ Κρέτον
Ηθοποιοί: Μάικλ Μπ. Τζόρνταν, Τζέιμι Φοξ , Μπρι Λάρσον
Διάρκεια: 136 λεπτά
Είδος ταινίας: Δραματική
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ 12





The Boy II


Περίληψη
Μια νέα οικογένεια, δίχως να γνωρίζει την σκοτεινή ιστορία, μετακομίζει στην έπαυλη Χίλσαϊρ. Η ιστορία ακολουθεί τον νεότερο γιο να βρίσκει μια πορσελάνινη κούκλα και να γίνεται φίλος με τους Μπράμς.
Πληροφορίες
Σκηνοθεσία: Γουίλιαμ Μπρεντ Μπελ
Ηθοποιοί: Κέιτι Χολμς, Ραλφ Ίνσον, Όουεν Γίομαν
Διάρκεια: 105 λεπτά
Είδος ταινίας: Τρόμου
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ 15




Φύγαμε (Μεταγλ.)



Περίληψη
Τοποθετημένο στα προάστια ενός φανταστικού κόσμου, το «Φτάσαμε», η νέα ταινία της Disney και Pixar συστήνει στο κοινό δυο αδέλφια-ξωτικά που μπλέκονται σε μια απίθανη περιπέτεια για να ανακαλύψουν αν υπάρχει ακόμα μαγεία εκεί έξω. Πίσω από την ολοκαίνουργια ταινία της Pixar Animation Studios βρίσκουμε τον σκηνοθέτη Dan Scanlon και τον παραγωγό Kori Rae, που έφεραν τους «Μπαμπούλες Πανεπιστήμιου».
Πληροφορίες
Σκηνοθεσία: Νταν Σκάνλον
Ηθοποιοί:
Διάρκεια: 90 λεπτά
Είδος ταινίας: ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ


About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου