Πάτρα: Νταής πυγμάχος έσπασε την γνάθο 16χρονου συμμαθητή του


Νταής νεαρός πυγμάχος, φαίνεται πως εκτός από το ρινγκ και παρά τις οδηγίες που έχει λάβει από τους δασκάλους του… επιδεικνύει τις «ικανότητές» του ακόμη και στο σχολείο του!

Ο νεαρός είναι 19 ετών, μαθητής σε ΕΠΑΛ της Πάτρας και επί χρόνια αθλητής πυγμαχίας. Προ ημερών όμως έφθασε στο σημείο… να σπάσει το σαγόνι συμμαθητή του, κάτι που φαίνεται θα πληρώσει πολύ ακριβά, αφού η Δικαιοσύνη… δεν «παίζει» με αυτά!

Σύμφωνα με καταγγελία του πατέρα του μαθητή, ο οποίος έχει προβεί σε όλες τις νόμιμες ενέργειες, όλα ξεκίνησαν από μία διαφωνία στην διάρκεια συζήτησης μεταξύ συμμαθητών. Ο γιος του διαφώνησε με τον πυγμάχο συζητώντας ένα θέμα που αφορούσε τον ρόλο του ύπνου στην κούραση του ανθρώπινου οργανισμού. Ο πυγμάχος του είπε μία κουβέντα, ο συμμαθητής απάντησε σε φιλικό όμως τόνο (όπως μιλούν οι έφηβοι αλλα και οι μεγαλύτεροι ακόμη και φίλοι μεταξύ τους) με μία πιο υβριστική έκφραση αλλά… χαμογελώντας και φαίνεται πως ο αθλητής εθίγη! Σηκώθηκε όρθιος του είπε σε αυστηρό τόνο «πως του μιλάει έτσι» και πριν προλάβει ο 16χρονος συμμαθητής του να πει έστω και μία κουβέντα, του είχε καταφέρει μία δυνατή γροθιά στο σαγόνι με αποτέλεσμα να του δημιουργήσει κατάγματα!





Περισσότερα: dete.gr

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου