«Με βίασαν στα 14 μου και το βίντεο βρέθηκε σε πορνογραφική ιστοσελίδα»


Πέρυσι η Ρόουζ Καλέμπα είχε γράψει ένα blog post όπου περιέγραφε πόσο δύσκολο ήταν να κατεβάσει από μια δημοφιλή πορνογραφική ιστοσελίδα βίντεο όπου απεικονιζόταν ο βιασμός της, σε ηλικία 14 ετών. Η αποκάλυψη της εμπειρίας της έκανε πολλούς ανθρώπους να επικοινωνήσουν μαζί της και να της πουν ότι είχαν αντίστοιχα προβλήματα. Μεταξύ αυτών, σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα του BBC, ήταν και μια νοσοκόμα στο νοσοκομείο όπου βρέθηκε η Καλέμπα, η οποία της εξομολογήθηκε πως η κόρη της είχε και εκείνη βιαστεί.

Δέκα χρόνια μετά την επίθεση, σε ηλικία 25 ετών, στην καθημερινή της ζωή έχει εντάξει οργανωμένες ρουτίνες φροντίδας του εαυτού της, μετά το περιστατικό του καλοκαιριού του 2009.

Μεγαλώνοντας σε μια μικρή πόλη στο Οχάιο, δεν της ήταν ασυνήθιστο να πηγαίνει περιπάτους μόνη της πριν κοιμηθεί το βράδυ. Ωστόσο σε έναν από αυτούς την πλησίασε ένας άνδρας ο οποίος την απείλησε με μαχαίρι για να μπει σε αυτοκίνητο, όπου ήταν ένας άλλος άνδρας, 19 ετών, τον οποίο η ίδια είχε δει στην πόλη. Την πήγαν σε ένα σπίτι στην άλλη άκρη της πόλης και την βίαζαν για 12 ώρες, με έναν τρίτο άνδρα να καταγράφει το περιστατικό. Η Ρόουζ υπέστη σοκ, ξυλοκοπήθηκε και μαχαιρώθηκε στο αριστερό της πόδι.





Περισσότερα: huffingtonpost

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου