Πανιώνιος - Ξάνθη 0-0


Σε παιχνίδι με ελάχιστες καλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες Πανιώνιος και Ξάνθη αναδείχθηκαν ισόπαλοι 0-0 στη Νέα Σμύρνη και έχασαν ευκαιρία για βαθμολογική αναρρίχηση. 

Γίνεται ένα ματς να λήγει χωρίς σκορ, δηλαδή ισόπαλο, και οι δύο ομάδες να... αισθάνονται...  χαμένες; Σε περιπτώσεις όπως η αποψινή της Νέας Σμύρνης ισχύει, καθώς Πανιώνιος και Ξάνθη έμειναν, σε ένα άδειο λόγω τιμωρίας γήπεδο, στο 0-0, αποτέλεσμα που δεν «κάνει» ούτε στους γηπεδούχους (παράμειναν χαμηλά), ούτε στους φιλοξενούμενους (δεν κατάφεραν να εδραιωθούν στην εξάδα). 

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν με τον Κότνικ κάτω από τα γκολπόστ, τους Ρέντζα, Σταυρόπουλο, Ντομίνγκεζ, Λυμπεράκη στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά, τους Κόρμπο, Οικονομίδη στον άξονα, τους Εμμανουηλίδη, Παπανικολάου στα άκρα και τον Τσιλούλη πίσω από τον προωθημένο Αραμπούλι. 

Οι φιλοξενούμενοι είχαν τον Αμπάντ στο τέρμα, τους Μπαριέντος, Καρασαλίδη, Κασάδο, Σόσα στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά, τους Καμαρά, Τερκί στον άξονα, τους Τζουρίσκοβιτς, Στάρτζεον στα άκρα και τον Εντουάρντο πίσω από τον Κάστρο.

About darky

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου