Στράτος Χατζηδάκης: "Το ξέρω θα 'ρθείς" - Αποκλειστική συνέντευξη στον Δορυφόρο


Ο Στράτος Χατζηδάκης είναι μόλις 24 ετών, γεννήθηκε στην Αθήνα, είναι φοιτητής του Εθνικού Ωδείου Αθηνών και πτυχιούχος του Οικονομικού Πανεπιστήμιου Αθηνών.

Έχει συμμετάσχει σε αρκετά μιούζικαλ στα οποία συνεργάστηκε με τη Μαρινέλλα, τον Τάκη Ζαχαράτο, την Τάμτα και άλλους καλλιτέχνες.

Φέτος κάνει την αρχή του δισκογραφικά με το τραγούδι "Το ξέρω θα 'ρθείς" του οποίου κυκλοφόρησε και το video clip. Εμείς τον ξετρυπώσαμε και κάναμε μια κουβέντα μαζί του.

Στράτο είσαι μόλις 24 χρονών και έχεις κάνει ήδη τόσα πολλά. Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή. Πως ξεκίνησες να ασχολείσαι με την μουσική. Από πότε δηλαδή θυμάσαι τον εαυτό σου να του αρέσει το τραγούδι;

Το τραγούδι για εμένα είναι ένα στοιχείο που θυμάμαι πάντα να υπάρχει στην ζωή μου! Οι πρώτες μου αναμνήσεις συνδέονται με την μουσική... από παιδί θυμάμαι να τραγουδάω! Στίχοι, νότες, μελωδίες είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μου! 


Πέρα από την μουσική έχεις δουλέψει και σε μιούζικαλ το οποίο σχετίζεται με την μουσική. Πόσο δύσκολο μπορεί να είναι να δουλεύεις σε μιούζικαλ;

Το μιούζικαλ είναι μια υπέροχη εμπειρία αρκετά διαφορετική απο το τραγούδι μεμονωμένα! Συνδυάζει τον χορό,την υποκριτική και φυσικά απαιτεί πολύ δυναμικό & συγκεκριμένο συντονισμό καθώς έχει μια αυστηρή ροή! Για εμένα είναι εμπειρία ζωής...


Πως είναι να δουλεύεις δίπλα σε μεγάλα ονόματα;

Ευλογία! Νοιώθω τεράστια τιμή και ευγνωμοσύνη! Είναι θησαυροί που θα με συνοδεύουν όλη μου την ζωή! 


Έχεις φτάσει ποτέ στα όρια σου ώστε να πεις "ως εδώ"

Φυσικά...αλλά κάπως μαγικά πάντα σου δίνεται μια ώθηση να συνεχίσεις...κάτι παρακινεί «μέσα» μας για αυτό που αγαπάμε! 


Φέτος λοιπών κυκλοφόρησε το πρώτο σου τραγούδι. Πες μας λίγα λόγια.

Ναι είμαι πολύ χαρούμενος! «Το ξέρω θα’ ρθεις» είναι ο τίτλος! Κυκλοφόρησε από την Cobalt σε στίχους της Βίκυς Γεροθόδωρου, μουσική του Σπύρου Μεταξά και σκηνοθεσία του Στάθη Μπουζούκα! Είναι ένα δυνατό χορευτικό τραγούδι που αγάπησα αμέσως! 


Τι θεωρείς ότι σε εκφράζει περισσότερο; Τραγούδι η Μιούζικαλ

Το τραγούδι για εμένα είναι η απόλυτη προσωπική πηγή έκφρασης! Φυσικά αγαπώ και θαυμάζω το musical καθώς εμπεριέχει το τραγούδι συνδυαστικά με τον χορό και την υποκριτική! 


Έχεις μετανιώσει για κάποια επιλογή σου ώστε αν είχες μια δεύτερη ευκαιρία να μην την επαναλάμβανες;

Όχι...δεν μου αρέσει να μετανιώνω για τις επιλογές μου! Πιστεύω ότι όλα γίνονται πραγματικά για κάποιον λόγο και ότι οι επιλογές μας αν βασίζονται στο ένστικτο οδηγούν σε καλό! 


Που σε συναντάμε σήμερα;

Είναι μεγάλη μου χαρά και τιμή να βρίσκομαι στο Παλλάς δίπλα στον μοναδικό και υπερταλαντούχο Τάκη Ζαχαράτο σε μια υπερπαραγωγή το «Ζω Για Σένα»! 


Τι έχουμε να περιμένουμε στο μέλλον;

Χμμμ....ελπίζω σε ένα μέλλον γεμάτο μουσική! 

Σε ευχαριστούμε πολύ Στράτο και σου ευχόμαστε καλή επιτυχία. 
Παρακάτω ακολουθεί η πρώτη του δουλειά:


About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου