Νικόλ Δαλέκου: "Διλήμματα ζωής" - Αποκλειστική συνέντευξη στον Δορυφόρο


Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Με την μουσική ασχολήθηκε από πολύ μικρή ηλικία ενώ ήδη μετράει πολλές μεγάλες συνεργασίες, επιπλέον μέχρι σήμερα έχει κυκλοφορήσει και δικές της μοναδικές επιτυχίες ("Φεύγω γι' άλλα", "Έλα ξανά").

Σπούδασε  Δραματική Σχολή στον "Ίασμο" και έτσι σήμερα θαυμάζουμε το ταλέντο της στην υποκριτική καθώς πρωταγωνιστή στα "Διλήμματα ζωής" στην εκπομπή "Ευτυχείτε" με την Κατερίνα Καινούριου, στα οποία και ερμηνεύει το αντίστοιχο τραγούδι.

Εμείς με μεγάλη μας χαρά ξεκλέψαμε λίγο από τον χρόνο της και κάναμε μια μικρή κουβεντούλα.



Ασχολείσαι χρόνια λοιπών με το τραγούδι. Πώς ξεκίνησε αυτή η αγάπη;

Η Αγάπη μου για το τραγούδι και Γενικά η αγάπη μου για τα καλλιτεχνικά Ξεκίνησε από πολύ μικρή ηλικία .Σπούδασα χορό και αθλητισμό & Στην πορεία στο Γυμνάσιο κατάλαβα ότι είχα φωνή και ότι μπορούσα να τραγουδήσω  και αυτό άρχισε να μου αρέσει και έτσι πήγα ωδείο  σπούδασα φωνητική και ορθοφωνία, κλασικό και ελαφρό τραγούδι και άρχισα να εργάζομαι ως τραγουδίστρια..


Συνάντησες ποτέ κάποια δυσκολία που να σε έφερε στα πρόθυρα να σταματήσεις το τραγούδι;

Έχω περάσει πάρα πολύ ωραίες στιγμές σε αυτήν την δουλειά και έχω αποκομίσει απίστευτα πράγματα.. Η Ζωή μου είναι γεμάτο εικόνες .. 


Σε είδαμε και στο "the Voice". Πως πήρες την απόφαση να δοκιμαστείς σε τάλεντ σόου;

Μου αρέσει γενικά να δοκιμάζω τα όρια του εαυτού μου και τις αντοχές μου και προσπαθώ μέχρι το τέρμα.


Έχεις συνεργαστεί με πολλά μεγάλα ονόματα. Ξεχωρίζεις κάποια συνεργασία περισσότερο;

Έχω Συνεργαστεί σε μεγάλα μαγαζιά αλλά και σε πιο μικρά που μου αρέσει η επικοινωνία που έχω με τον κόσμο. Κάποιες Συνεργασίες που ξεχώρισα στην πορεία της επαγγελματικής μου κατάρτισης είναι ο Νίκος Βέρτης ένας υπέροχος άνθρωπος με σεβασμό και ήθος μια άψογη συνεργασία στο Ποσειδώνιο... Η Κατερίνα Στανίση η υπεροχή αυτή καλλιτέχνης και γυναικά μια ευαίσθητη καρδιά και φυσικά τον πολυτάλαντο καλλιτέχνη Δήμο Μπέκε που μου έγραψε και το πρώτο μου κομμάτι "Έλα Ξανά"ένα δροσερό καλοκαιρινό τραγούδι..


Γενικά νομίζω είσαι πολυπράγμων άνθρωπος. Θα άλλαζες κάτι από αυτά που μέχρι τώρα έχεις κάνει;

Δεν θα άλλαζα κάτι,πάρα μόνο αν γύριζα το χρόνο θα αντιμετώπιζα μερικές καταστάσεις εντελώς διαφορετικά αλλά ήταν και απόλυτα φυσιολογικό γιατί ήταν μικρό το όριο της ηλικίας μου, και γι αυτό δεν μετανιώνω για τίποτα.. Έχω περάσει και βιώσει & άσχημες καταστάσεις τις όποιες το μυαλό μου τις έχει σβήσει.. Είμαι άνθρωπος που προχωράει μπροστά και πιστεύει στον εαυτό του..


Τα τελευταία χρόνια σε θαυμάζουμε και σαν ηθοποιό στα "Διλήμματα". Πως προέκυψε αυτή η δουλεία; και πως είναι να δουλεύεις ως ηθοποιός;

Η Συνεργασία μου τώρα με το "open beyond tv "Τα τελευταία 2 χρόνια σαν ηθοποιός  δεν ξεκίνησε τυχαία .. Έχω σπουδάσει Δραματική Σχολή στον "Ίασμο"και φυσικά δεν καθόμουν, το κυνηγούσα και άφηνα συνέχεια βιογραφία & έτσι ήρθε η στιγμή της οντισιόν όπου με ξεχώρισαν και μπήκα στην υπέροχη ομάδα του Ευτυχείτε "Με την Κατερίνα καινούργιου που με αγκάλιασε & με συμπάθησε από την πρώτη στιγμή..και φέτος έχω την τιμή Nα Τραγουδήσω Τους τίτλους της σειράς των Διλημμάτων "Διλήμματα Ζωής"


Λίγα λόγια για το υπέροχο τραγούδι "Διλήμματα ζωής"

Το υπέροχο αυτό τραγούδι βγαλμένο από την Ζωή Σε Μουσική Τάκης Μπουγάς & Στίχοι Αγγελική Μακρυνιώτη.. Θέλω να ευχαριστήσω το Μεντορά μου Τάκη Μπουγά που πίστεψε σε έμενα και στο ταλέντο μου και φυσικά το open TV Για την στήριξη του και την υλοποίηση του κομματιού..


Τι μας επιφυλάσσεις για το μέλλον;

Στο μέλλον επιφυλάσσομαι για ακόμα πιο πολλά, είμαι ένας άνθρωπος που μου αρέσουν τα καινούργια πράγματα, και σύντομα την ολοκληρωμένη εικόνα του τραγουδιού Διλήμματα Ζώης  και την ολοκλήρωση του βίντεο κλιπ.. Ευχαριστώ πολύ...


Αγαπημένη μας Νικόλ σε ευχαριστούμε πολύ για την παραχώρηση της συνέντευξης και σου ευχόμαστε καλή επιτυχία στην νέα σου δουλειά αλλά και σε ότι έπεται. 

Ακολουθεί το τραγούδι "Διλήμματα ζωής"


About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου