Ραγδαίες εξελίξεις: «Κλειδώνει» ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας - Όλα τα ονόματα


Κλειδί των εξελίξεων μπορεί να αποδειχθεί η σημερινή συνάντηση του πρωθυπουργού με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, κατά τη διάρκεια της ορκωμοσίας του νέου υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής και Ασύλου Νότη Μηταράκη, όπου ενδέχεται να γίνει συζήτηση για το όνομα που θα προτείνει ο πρωθυπουργός.

Ποια ονόματα ακούγονται

Σημειώνεται πως η Επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά για να στηρίξει την πρωθυπουργική επιλογή θα πρέπει ο υποψήφιος να είχε ενεργή παρουσία τη δεκαετία της κρίσης.

Άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι με δήλωσή της εισηγήθηκε να προταθεί ένας εκ των τριών πρώην προέδρων του ΠΑΣΟΚ (Σημίτης, Παπανδρέου, Βενιζέλος).

Παράλληλα, εξακολουθεί να στηρίζει τη γυναικεία υποψηφιότητα.

Από γυναίκες ακούγονται τα ονόματα της Άννας Διαμαντοπούλου, της Μαρίας Δαμανάκη, της Κατερίνας Σακελλαροπούλου.

Επίσης στο μπλοκάκι του πρωθυπουργού βρίσκονται ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο πρώην υπουργός, Τάσος Γιαννίτσης, ο καθηγητής και πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου, Βασίλης Σκουρής, ο καθηγητής και πρόεδρος στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Λίνος Σισιλιάνος, ο πρώην πρωθυπουργός, Λουκάς Παπαδήμος, οι πρώην υπουργοί, Γιάννης Μανιάτης και Αλέκος Παπαδόπουλος, καθώς και ο νυν αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Παναγιώτης Πικραμμένος.

Πηγή:newsbomb.gr

About tasos

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου