Από 16/01/20 στους κινηματογράφους


Ντούλιτλ (Μεταγλ. & Υποτιτλ.)


Περίληψη
Επτά χρόνια μετά το χαμό της συζύγου του, ο εκκεντρικός Δόκτωρ Ντούλιτλ (Ντάουνι Τζούνιορ), ξακουστός γιατρός και κτηνίατρος της Βασίλισσας Βικτώρια, έχει απομονωθεί στην κατοικία του, με μοναδική συντροφιά τα εξωτικά του ζώα. Όταν όμως η νεαρή βασίλισσα (Τζέσι Μπάκλεϊ) αρρωσταίνει σοβαρά, ο αυτοεξόριστος Ντούλιτλ αναγκάζεται να αναχωρήσει για μια επικών διαστάσεων περιπέτεια ώστε να αναζητήσει το αντίδοτο σε ένα μυθικό νησί. Θα πρέπει να επανακτήσει λοιπόν τις ικανότητες και το κουράγιο του, καθώς θα αναζητήσει παλιούς αντιπάλους του και θα ανακαλύψει θαυμαστά πλάσματα.
Πληροφορίες
Σκηνοθεσία: Στίβεν Γκέιγκαν
Ηθοποιοί: Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, Αντόνιο Μπαντέρας, Μάικλ Σιν, Τζιμ Μπρόουντμπεντ, Τζέσι Μπάκλεϊ, Τζον Σένα, Χάρι Κολέτ, Μαριόν Κοτιγιάρ, Φράνσις ντε λα Τουρ, Κάρμεν Ετζόγκο, Ρέιφ Φάινς, Σελίνα Γκόμεζ, Τομ Χόλαντ, Ράμι Μάλεκ, Κουμάιλ Ναντζιάνι, Κρεγκ Ρόμπινσον, Οκτάβια Σπένσερ, Έμα Τόμσον
Διάρκεια: 105 λεπτά
Είδος ταινίας: Κωμωδία , Οικογενειακή
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ




Bad Boys for Life




Περίληψη
Ο Μάρκους Μπέρνετ είναι τώρα πια επιθεωρητής της αστυνομίας και ο Μάικ Λάουερι μεσήλικας σε κρίση. Ενώνουν τις δυνάμεις τους ξανά όταν ένας Αλβανός μισθοφόρος, ο αδελφός του οποίου σκοτώθηκε, τους υπόσχεται ένα μεγάλο μπόνους.
Πληροφορίες
Σκηνοθεσία: Αντίλ Ελ Αρμπί, Μπιλάλ Φαλάχ
Ηθοποιοί: Γουίλ Σμιθ, Μάρτιν Λόρενς, Τζο Παντολιάνο, Βανέσα Χάτζενς, Αλεξάντερ Λούντβιγκ
Διάρκεια: 113 λεπτά
Είδος ταινίας: Δράσης, Κωμωδία, Αστυνομική
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ 18




Η Μπαλάντα Του Ρίτσαρντ Τζούελ

Περίληψη
«Μία βόμβα έχει μπει στο πάρκο Centennial. Έχετε 30'.» Ο κόσμος γνώρισε τον Ρίτσαρντ Τζούελ ως τον φύλακα που ανακάλυψε το βομβιστικό μηχανισμό στους Ολυμπιακούς Αγώνες στην Ατλάντα το 1996. Η αναφορά του για τα γεγονότα τον μετέτρεψε σε ήρωα, που εξαιτίας της άμεσης δράσης του, έσωσε αμέτρητες ζωές από βέβαιο θάνατο. Ωστόσο, μέσα σε λίγες μόλις μέρες, ο επίδοξος αστυνομικός γίνεται ο υπ' αριθμόν ένα ύποπτος του FBI, κατηγορείται τόσο από τον Τύπο όσο και από το κοινό και στη ζωή του έρχονται τα πάνω κάτω. Απευθυνόμενος στον ανεξάρτητο δικηγόρο Γουάτσον Μπράιαντ, ο Τζούελ κατορθώνει να αποδείξει την αθωότητά του. Αλλά ο Μπράιαντ ξεπερνά τα όριά του, καθώς προσπαθεί να πολεμήσει τις συντονισμένες επιθέσεις του FBI, της GBI και του APD και να καθαρίσει το όνομα του πελάτη του, προσπαθώντας να αποτρέψει τον Ρίτσαρντ από το να εμπιστευτεί τους ίδιους τους ανθρώπους που θέλουν να τον καταστρέψουν.
Πληροφορίες
Σκηνοθεσία: Κλιντ Ίστγουντ
Ηθοποιοί: Σαμ Ρόκγουελ, Κάθι Μπέιτς, Τζον Χαμ, Ολίβια Γουάιλντ, Πολ Γουάλτερ Χάουζερ
Διάρκεια: 129 λεπτά
Είδος ταινίας: Δραματική
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ


About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου