Escobar Fold 1: Το νέο πτυσσόμενο smartphone σε τιμή μόλις € 314


Ο Roberto Escobar, αδελφός του διασημότερου εμπόρου ναρκωτικών στην ιστορία, Pablo Escobar, ανακοίνωσε πρόσφατα ένα πτυσσόμενο smartphone με αναδιπλούμενη οθόνη. Δεν πρόκειται για το πρώτο προϊόν της εταιρείας Escobar Inc που εμπορεύεται πολλά προϊόντα και υπηρεσίες, προσβλέποντας στην εκμετάλλευση της τεράστιας φήμης του διάσημου αδελφού του, Pablo Escobar.Escobar

Το νέο smartphone ονομάζεται Escobar Fold 1 και είναι στην πραγματικότητα μια παραλλαγή του Royole FlexPai, αλλά με μερικά ξεχωριστά στοιχεία. Παρόλα αυτά όμως, το νέο τηλέφωνο είναι πολύ φθηνότερο, με το αρχικό FlexPai να κοστίζει περίπου 1.300 δολάρια, ενώ το Escobar Fold 1 θα πωλείται περίπου στα 350 δολάρια μόνο.

Το Escobar Fold 1 έρχεται με προεγκατεστημένο Android 9.0 και τροφοδοτείται από έναν Octa-Core επεξεργαστή χρονισμού 2.8Ghz της σειράς Qualcomm Snapdragon 8. Το τηλέφωνο φέρει επίσης διπλή κάμερα με φακούς ανάλυσης 16 και 20 megapixel και AMOLED FHD+ οθόνη 7,8 ιντσών όταν είναι ανοικτή. Το τηλέφωνο υποστηρίζει επίσης δύο κάρτες SIM, ενώ διατίθεται ξεκλείδωτο, ώστε να μπορεί ο κάτοχός του να συνδέεται στον πάροχο της επιλογής του.






Περισσότερα: gizchina

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου