Επαφές της ΑΕΚ με Σλούτσκι



Η ΑΕΚ βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον Λέονιντ Σλούτσκι για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της τον οποίο συνάντηση ο Ίβιτς στο Άμστερνταμ.

ύμφωνα με δημοσίευμα του ρωσικού sport.business-gazeta.ru ο 48χρονος Ρώσος προπονητής, Λέονιντ Σλούτσκι βρίσκεται σε συζητήσεις με την ΑΕΚ. Κάτι πάντως το οποίο προκύπτει (και) από το «κιτρινόμαυρο» ρεπορτάζ, αφού οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι ο Ρώσος τεχνικός ήταν ο ένας από τους δυο που συνάντησε ο Ίλια Ίβιτς στο Άμστερνταμ.

Όπως τονίζεται στο ρωσικό δημοσίευμα, οι εκπρόσωποι του Ρώσου προπονητή βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με την πλευρά της ΑΕΚ και συμπληρώνεται ότι βλέπει με θετικό μάτι το ενδεχόμενο και δεν αποκλείεται να πει το «ναι» στην πρόταση της Ένωσης.

Ο Σλούτσκι έλυσε τη συνεργασία του πριν από μερικές μέρες με την ολλανδική Φίτεσε, ενώ στο παρελθόν είχε κάτσει για αρκετά χρόνια στον πάγκο της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ενώ στη συνέχεια βρέθηκε στην Εθνική Ρωσίας και στη Χαλ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σλούτσκι βρισκόταν μέχρι σήμερα στην Ολλανδία. Μάλιστα πριν από οκτώ ώρες ο πρώην Ολλανδός άσος, Πιέρ Φαν Χόιντονκ ήταν μαζί του στο αεροδρόμιο του Άμστερνταμ, από όπου και αναχώρησε, προφανώς μετά τη συνάντησή του με τον Ίλια Ίβιτς.

Στο Άμστερνταμ είχε βρεθεί νωρίτερα μέσα στη μέρα και ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, Ίλια Ίβιτς, συνεπώς είναι πολύ πιθανό το ρεπορτάζ των Ρώσων για τις συζητήσεις ΑΕΚ με Σλούτσκι να ευσταθεί.

About darky

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου