Από 26/12/19 στους κινηματογράφους


Πολλές οι νέες αφίξεις μέσα στις γιορτές με αρκετές από αυτές να ξεχωρίζουν. Πάμε να δούμε αναλυτικά τις νέες αφίξεις.

Βόμβα


Περίληψη
Η ταινία ξεδιπλώνει το σκάνδαλο που ξέσπασε στο δίκτυο FOX και αφορούσε τις καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση από επιφανείς γυναίκες κατά του Ρότζερ Έιλς, ιδρυτή και διευθύνοντα συμβούλου του Fox News και επίσης προσωπικού συμβούλου για τις καμπάνιες ρεπουμπλικανών προέδρων των ΗΠΑ κατά το παρελθόν. Το σενάριο είναι του Τσαρλς Ράντολφ, που υπέγραψε πριν λίγα χρόνια το «The Big Short».

Πληροφορίες
Σκηνοθεσία: Τζέι Ρόουτς
Ηθοποιοί: Σαρλίζ Θερόν, Νικόλ Κίντμαν, Μάργκοτ Ρόμπι, Άλισον Τζάνεϊ, Τζον Λίθγκοου
Διάρκεια: 108 λεπτά
Είδος ταινίας: Βιογραφική, Δραματική
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ 15




Παβαρότι



Περίληψη
Συνδυάζοντας στιγμές από τη ζωή και την καριέρα του πληθωρικού τενόρου με εντυπωσιακό αρχειακό υλικό και μια πληθώρα «συμπρωταγωνιστών», από την Πριγκίπισσα Νταϊάνα, τον Μπόνο και τον Σπάικ Λι μέχρι (φυσικά) τους Πλάθιντο Ντομίνγκο και Χοσέ Καρέρας, ο βραβευμένος με Όσκαρ Ρον Χάουαρντ παραδίδει μια χορταστική μονογραφία, ποτισμένη με το ίδιο πάθος με το οποίο έντυσε κάθε κορόνα του ο απόλυτος σταρ της σύγχρονης όπερας.
Πληροφορίες
Σκηνοθεσία: Ρον Χάουαρντ
Ηθοποιοί:
Διάρκεια: 114 λεπτά
Είδος ταινίας: Ντοκιμαντέρ, Βιογραφική
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ 12




…Για Πάντα



Περίληψη
O Πέτρος είναι ένας 35αρης επιτυχημένος σεφ και συλλέκτης βινυλίων που ψάχνει τον εαυτό του σε εφήμερες σχέσεις και νυχτερινές εξορμήσεις. Η Ζωή είναι μία ρομαντική κοπέλα που σχεδιάζει και ράβει παιδικά κοστούμια και ενδιαφέρεται για μια σταθερή σχέση. Οι δύο κόσμοι τους θα τεθούν υπό αμφισβήτηση όταν θα συναντηθούν τυχαία σε ένα βιβλιοπωλείο στο κέντρο της Αθήνας. Ωστόσο ένας δυνατός έρωτας θα γεννηθεί και θα επηρεάσει τη ζωή τους. Για πάντα!
Πληροφορίες
Σκηνοθεσία: Γιάννης Παπαδάκος
Ηθοποιοί: Γιάννης Τσιμιτσέλης, Κατερίνα Γερονικολού, Όλγα Δαμάνη, Χάρης Μαυρουδής, Ευγενία Σαμαρά κ.α.
Διάρκεια: 111 λεπτά
Είδος ταινίας: Αισθηματικό δράμα
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ




Κατηγορώ...!



Περίληψη
Το 1894, ο Γάλλος λοχαγός Άλφρεντ Ντρέιφους κατηγορείται άδικα για προδοσία και καταδικάζεται σε ισόβια κάθειρξη στο Νησί του Διαβόλου. Ο Ρόμαν Πολάνσκι («Το Μωρό της Ρόζμαρι», «Chinatown», «Ο Πιανίστας») με την νέα του ταινία μας παραθέτει μια άλλη οπτική της Υπόθεσης Ντρέιφους, καθώς αφηγείται την ιστορία από την πλευρά του άνδρα που βοήθησε στην σύλληψη του λοχαγού, πριν ανακαλύψει την αλήθεια. Η ταινία κέρδισε τον Αργυρό Λέοντα και το βραβείο της Διεθνούς Ένωσης Κριτικών Κινηματογράφου στο 76ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Βενετίας.
Πληροφορίες
Σκηνοθεσία: Ρομάν Πολάνσκι
Ηθοποιοί: Ζαν Ντιζαρντέν, Λουί Γκαρέλ, Εμανουέλ Σενιέ, Γκρεγκορί Γκαντεμπουά, Μελβίλ Πουπό, Ματιέ Αμαλρίκ
Διάρκεια: 132 λεπτά
Είδος ταινίας: Δραματική
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ 12




Μετα-Μορφωμένοι Πράκτορες (Μεταγλ.)



Περίληψη
Ο υπερκατάσκοπος Λανς Στέρλινγκ (Γουίλ Σμιθ) και ο επιστήμονας Γουόλτερ Μπέκετ (Τομ Χόλλαντ) είναι σχεδόν αντίθετοι χαρακτήρες. Ο Λανς είναι χαρακτήρας ήπιων τόνων, γλυκός και ευγενής. Ο Γουόλτερ… δεν είναι. Αλλά αυτό που λείπει από τον Γουόλτερ στις κοινωνικές δεξιότητες το κερδίζει χάρη στην ευφυία και την εφευρετικότητά του, κατασκευάζοντας μοναδικά gadgets τα οποία χρησιμοποιεί ο Λανς στις επικές του αποστολές. Όταν όμως, τα γεγονότα παίρνουν μια αναπάντεχη τροπή, ο Γουόλτερ και ο Λανς ξαφνικά πρέπει να στηριχτούν μεταξύ τους για μια ακόμα φορά. Και αν αυτό το παράξενο ζευγάρι αδυνατεί να μάθει να δουλεύει σαν ομάδα, θα κινδυνέψει ολόκληρος ο κόσμος. Το «ΜΕΤΑ-ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ» αποτελεί μια animation κωμωδία τοποθετημένη στον ταχύρρυθμο και παγκοσμιοποιημένο κόσμο της διεθνούς κατασκοπείας.
Πληροφορίες
Σκηνοθεσία: Τρόι Κυάν, Νικ Μπρούνο
Ηθοποιοί: Γουίλ Σμιθ, Τομ Χόλλαντ, Μπεν Μέντελσον, Κάρεν Γκίλαν, Ρασίντα Τζόουνς, DJ Κhaled, Μάσι Όκα
Διάρκεια: 105 λεπτά


About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου