Ολυμπιακός: Ενημέρωσε FIFA και UEFA για τις καταγγελίες του και ξεκαθάρισε πως δεν αποχωρεί από το πρωτάθλημα


Ο Ολυμπιακός ενημέρωσε και τις FIFA / UEFA για όλα όσα κατήγγειλε για την ΕΠΟ και το πρωτάθλημα ενώ διευκρίνισε πως δεν αναφέρει στην επιστολή του ότι αποχωρεί από την διοργάνωση.

Οι ερυθρόλευκοι δεν σταμάτησαν στην επιστολή που έχουν στείλει στον Αυγενάκη. Επιστολή της οποίας την ανάλυση και την εξήγηση έχετε ήδη διαβάσει. Μερίμνησαν ώστε να ενημερωθούν και οι FIFA / UEFA για τις καταγγελίες τους. Στην UEFA μάλιστα έχει πάει επιστολή από την περασμένη εβδομάδα με αναφορές για τον Βίτορ Μέλο Περέιρα, την διαιτησία, το VAR αλλά και το ζήτημα των πειθαρχικών διώξεων.

Ο Ολυμπιακός αυτό που επισημαίνει είναι πως το να αποτανθεί στον Λευτέρη Αυγενάκη ήταν το έσχατο μέσο καθώς εδώ και τρία χρόνια ζητάει ακόμα και με εξώδικα τα οικονομικά στοιχεία της ΕΠΟ και δεν έχει λάβει τίποτα. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός συμμετέχει - όπως προκύπτει από τους ανθρώπους του - στα ετήσια έσοδα της Ομοσπονδίας, με δραστηριότητες του επαγγελματικού ποδοσφαίρου σε ποσοστό που φτάνει το 40%. Επίσης ότι σε ετήσια βάση η Ομοσπονδία εισπράττει από το επαγγελματικό ποδόσφαιρο ένα ποσό που ξεπερνάει τα 10 εκατομμύρια ευρώ, με τα τέσσερα να προέρχονται από τον Ολυμπιακό. Είναι ποσοστά από τις πωλήσεις ποδοσφαιριστών, από τηλεοπτικά δικαιώματα & από μεταγραφές παικτών. 

About darky

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου