Δούκας: «Στο DVD του Ολυμπιακού, υπάρχουν η φάση του Μπαράλες και το πέναλτι του ΟΦΗ;»


Η νέα τοποθέτηση του υπεύθυνου επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την επιστολή της ΠΑΕ Ολυμπιακός και τα περί αποχώρησής του από το πρωτάθλημα.

«Πριν από δυο χρόνια ο Ολυμπιακός αποχώρησε από το μεταξύ μας παιχνίδι στην Τούμπα, φέτος εκδηλώνει πρόθεση αποχώρησης 15 μέρες πριν από το μεταξύ μας παιχνίδι. Οπότε ο καθένας μπορεί να προβληματιστεί για την επόμενη κίνηση του…», σχολίασε σήμερα (17/11) ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μιλώντας στο OPEN TV.

Ο Λευτέρης Δούκας έθεσε μια σειρά από ερωτήματα απευθυνόμενος και προς τον υφυπουργό Αθλητισμού κ. Αυγενάκη για τον οποίο διερωτήθηκε «αν ο Ολυμπιακός έχει κάποια ελαφρυντικά βρισκόμενος σε πανικό και προσπαθώντας ίσως να βρει άλλοθι για αφηγήματα τα οποία έχει διαψεύσει ο χρόνος, είναι πραγματικά εντυπωσιακό, πως ο κ. Αυγενάκης μέσα σε μια ώρα παρακαλώ, απάντησε στην επιστολή του Ολυμπιακού καλώντας τον σε συνάντηση. Γιατί από την διαρροή δεν προκύπτει ότι ο Ολυμπιακός ζήτησε συνάντηση με τον κ. Αυγενάκη. Ο κ. Αυγενάκης ζήτησε από τον Ολυμπιακό να τον επισκεφτεί για να του δώσει διευκρινήσεις για την επιστολή. Μιλάμε για έναν άνθρωπο που εδώ και πέντε μήνες δεν έχει τοποθετηθεί για την περίπτωση της επίθεσης στον ρέφερι Τζήλο. Δεν έχει πει κουβέντα, έχει δηλώσει αναρμόδιος, αντίθετα από ότι καταλαβαίνω δηλώνει αρμόδιος για φάσεις οφσάιντ και πέναλτι, είναι ένα θέμα αυτό και πιο μεγάλο..».

Επίσης, ο υπεύθυνος επικοινωνίας της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ πρόσθεσε αναφερόμενος στην κίνηση των «ερυθρόλευκων» ότι:

Περισσότερα στο gazzetta.gr

About darky

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου