Ελλάδα - Φινλανδία 2-1


Η Εθνική Ελλάδος ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στα προκριματικά, αλλά πλέον θέλουμε να την ξαναδούμε! Ήταν ξανά καλή, είχε πάλι φρεσκάδα, ήταν πάλι νικήτρια! Τι κι αν βρέθηκε πίσω στο σκορ; Το γύρισε με τα γκολ των Μάνταλου και Γαλανόπουλου, κέρδισε 2-1 την Φινλανδία και έχει μέλλον!

Στην μπάλα οι αριθμοί δεν λένε την αλήθεια. Πάρτε παράδειγμα το αποψινό ματς της Εθνικής μας ομάδας με την αντίστοιχη της Φιλανδίας, όπου ναι μεν κέρδισε με το «αγχωτικό» και «εύθραυστο» 2-1, αλλά το τελικό σκορ την αδικεί κατάφορα. Ηταν πάρα πολύ καλή και ολοκλήρωσε με ψηλά το κεφάλι τις υποχρεώσεις της στον όμιλο, αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.  

Ο Φαντ’ Σιπ ξεκίνησε με τους ίδιους 11 της Αρμενίας. Πιο συγκεκριμένα είχε τον Βλαχοδήμο στο τέρμα, τους Μπακάκη, Χατζηδιάκο, Σταφυλλίδη, Γιαννούλη στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά, τους Κουρμπέλη, Γαλανόπουλο στον άξονα, τους Λημνιό, Μάνταλο στα άκρα και τον Μπακασέτα σε ελεύθερο ρόλο πίσω από τον Παυλίδη. Σε ένα 4-2-3-1 ή και 4-1-4-1, καθώς ο Κουρμπέλης έρχονταν μπροστά από τα στόπερ, σε θέση μόνου «6αριου». 

Περισσοτερα στο gazzetta.gr

About darky

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου