Από 14/11/19 και 21/11/19 στους κινηματογράφους


Τρεις ενδιαφέρουσες παραγωγές κάνουν την εμφάνιση τους. Από την μια ο Ιρλανδός με τον Αλ Πατσίνο και από την άλλη οι Άγγελοι του Τσάρλι αυτή την εβδομάδα υπόσχονται μεγάλες βραδιές.

Ωστόσο και ο Ματ Ντέιμον με το "Κόντρα σε όλα" που μπήκε στις κινηματογραφικές αίθουσες την περασμένη εβδομάδα, είναι πολλά υποσχόμενος.

Τέλος το "Last Christmas" αλλά και το "Χωρίς οικογένεια" έρχονται να μας βάλουν σιγά σιγά στο πνεύμα των Χριστουγέννων. Πάμε να δούμε αναλυτικά τις νέες αφίξεις

Πάμε να δούμε αναλυτικά τις νέες αφίξεις:

Κόντρα σε Όλα


Περίληψη
Οι βραβευμένοι με Όσκαρ Ματ Ντέιμον και Κρίστιαν Μπέιλ πρωταγωνιστούν στο «Κόντρα σε Όλα» που είναι βασισμένο στην αληθινή ιστορία του οραματιστή Αμερικανού σχεδιαστή αυτοκινήτων Κάρολ Σέλμπι (Ντέιμον) και του ατρόμητου Βρετανού οδηγού Κεν Μάιλς (Μπέιλ), οι οποίοι ένωσαν τις δυνάμεις τους και εναντιώθηκαν στις εταιρικές παρεμβάσεις, τους νόμους της φυσικής και τους προσωπικούς τους δαίμονες προκειμένου να κατασκευάσουν ένα επαναστατικό αγωνιστικό αυτοκίνητο για την εταιρεία Ford Motor και να αναμετρηθούν με τα πανίσχυρα αγωνιστικά αυτοκίνητα του Έντσο Φερράρι στο 24ωρο πρωτάθλημα του Λε Μανς στη Γαλλία το 1966.
Πληροφορίες
Σκηνοθεσία: Τζέιμς Μάνγκολντ
Ηθοποιοί: Ματ Ντέιμον, Κρίστιαν Μπέιλ, Τζον Μπέρνθαλ, Κατριόνα Μπάλφ, Τρέισι Λετς, Τζος Λούκας, Νόα Τζουπ, Ρέμο Τζιρόνε, Ρέι ΜακΚίννον
Διάρκεια: 152 λεπτά
Είδος ταινίας: ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ / ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΗ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ 12




Ένας Καλός Ψεύτης



Περίληψη
Ο Ρόι Κόρτνεϊ (Μακ Κέλεν), επαγγελματίας απατεώνας, δεν μπορεί να πιστέψει την τύχη του όταν γνωρίζει – μέσω ίντερνετ - την χήρα Μπέτι Μακ Λις (Μίρεν). Καθώς η Μπέτι του ανοίγει το σπίτι και τη ζωή της, ο Ρόι εκπλήσσεται που αρχίζει να νοιάζεται πραγματικά για εκείνη, μετατρέποντας αυτό που θα μπορούσε να είναι η μεγαλύτερη κομπίνα της ζωή του, σε μία επικίνδυνη διαδρομή σε τεντωμένο σχοινί.
Πληροφορίες
Σκηνοθεσία: Μπιλ Κόντον
Ηθοποιοί: Έλεν Μίρεν, Ίαν Μακ Κέλεν, Ράσελ Τόβεϊ, Τζιμ Κάρτερ
Διάρκεια: 109 λεπτά
Είδος ταινίας: Δραματική,
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ 15




Last Christmas



Περίληψη
Η Κέιτ (Εμίλια Κλάρκ) βρίσκεται στο Λονδίνο και τριγυρνάει δυσαρεστημένη, παρέα με μια στοίβα κακών αποφάσεων που έχει πάρει στη ζωή της. H Κέιτ έχει καλή φωνή, τόσο καλή που θα μπορούσε να είναι pop star! Ο Τομ (Χένρι Γκόλντινγκ) φαίνεται πολύ καλός για να είναι αληθινός, όταν μπαίνει στη ζωή της και αρχίζει να βλέπει και να καταλαβαίνει πολλούς από τους εσωτερικούς της φραγμούς. Καθώς το Λονδίνο μεταμορφώνεται στην πιο υπέροχη εποχή του χρόνου, τίποτα δεν φαίνεται να λειτουργεί για τους δυο τους. Αλλά, μερικές φορές, πρέπει να αφήσεις το χιόνι να πέσει όπου μπορεί, πρέπει να ακούσεις την καρδιά σου... και όπως λέει και ο Τζορτζ Μάικλ, πρέπει να έχεις πίστη (Faith).
Πληροφορίες
Σκηνοθεσία: Πολ Φιγκ
Ηθοποιοί: Εμίλια Κλάρκ, Χένρι Γκόλντινγκ, Μισέλ Γιο, Έμα Τόμσον
Διάρκεια: 103 λεπτά
Είδος ταινίας: Ρομαντική Κομεντί
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ




Χωρίς Οικογένεια (Μεταγλ.)


Περίληψη
Βασισμένη στο ομώνυμο κλασικό αριστούργημα της γαλλικής λογοτεχνίας του Έκτορα Μαλό, που έχει μεγαλώσει γενιές παιδιών σε όλο τον κόσμο, η ταινία «Χωρίς Οικογένεια» μεταφέρει για πρώτη φορά στη μεγάλη οθόνη την ιστορία του μικρού Remi σε μια σύγχρονη, επική ταινία με μοντέρνο αέρα, υπέροχα σκηνικά, νοσταλγική ατμόσφαιρα και μια συγκινητική και πάνω απ’ όλα αισιόδοξη ιστορία ενηλικίωσης για μικρούς και μεγάλους.
Πληροφορίες
Σκηνοθεσία: Αντουάν Μπλοσιέ
Ηθοποιοί: Ντανιέλ Οτέιγ, Βιρζινί Λεντουαγέν, Ζακ Περέν, Λουντιβίν Σανιέ
Διάρκεια: 105 λεπτά
Είδος ταινίας: Οικογενειακή
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ




Ο Ιρλανδός



Περίληψη
Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο, ο Αλ Πατσίνο και ο Τζο Πέσι πρωταγωνιστούν στον «Ιρλανδό» του Μάρτιν Σκορσέζε, μια επική ιστορία για το οργανωμένο έγκλημα στη μεταπολεμική Αμερική, μέσα από τα μάτια του βετεράνου του Β' Παγκόσμιου Πολέμου Φρανκ Σίραν, ενός απατεώνα και εκτελεστή που συνεργάστηκε με διαβόητες μορφές του 20ού αιώνα. Καλύπτοντας διαφορετικές δεκαετίες, η ταινία παρουσιάζει ένα από τα μεγαλύτερα άλυτα μυστήρια της Αμερικανικής Ιστορίας, την εξαφάνιση του θρυλικού ηγέτη του εργατικού συνδικάτου Τζίμι Χόφα, και μας ταξιδεύει με μοναδικό τρόπο στα μυστικά μονοπάτια του οργανωμένου εγκλήματος: τις εσωτερικές διαδικασίες, τις αντιπαλότητες και τις διασυνδέσεις με πολιτικούς.
Πληροφορίες
Σκηνοθεσία: Μάρτιν Σκορσέζε
Ηθοποιοί: Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Αλ Πατσίνο, Τζο Πέσι, Χάρβεϊ Καϊτέλ
Διάρκεια: 209 λεπτά
Είδος ταινίας: Βιογραφική
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ 15




Οι Αγγελοι του Τσαρλι



Περίληψη
Οι περίφημοι Άγγελοι του Τσάρλι συνεχίζουν να δουλεύουν για τον μυστηριώδη κύριο Charles Townsend, του οποίου το ιδιωτικό πρακτορείο ερευνών έχει εξαπλωθεί παγκοσμίως. Έχοντας συγκεντρώσει τις πιο έξυπνες, πιο γενναίες και εξαιρετικά εκπαιδευμένες γυναίκες ανά τον κόσμο, τώρα υπάρχουν διάφορες ομάδες Αγγέλων καθοδηγούμενες από διαφορετικά αφεντικά στις πιο απαιτητικές αποστολές.
Πληροφορίες
Σκηνοθεσία: Ελίζαμπεθ Μπανκς
Ηθοποιοί: Κρίστεν Στιούαρτ, Ναόμι Σκοτ, Έλλα Μπαλίνσκα, Ελίζαμπεθ Μπανκς, Ντζιμόν Χουνσού, Νόα Σεντίνεο, Σαμ Κλάφλιν, Πάτρικ Στιούαρτ
Διάρκεια: 118 λεπτά
Είδος ταινίας: Κωμική περιπέτεια
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ 12




Σκυλομπελάς (Μεταγλ.)



Περίληψη
Η θεία πέθανε και τα ανίψια της είναι έτοιμα να ξεκοκκαλίσουν την τεράστια περιουσία της! Αυτό που δεν γνωρίζουν είναι ότι οι χρυσοί κληρονόμοι δεν είναι αυτοί αλλά το καλοαναθρεμμένο της σκυλάκι, ο Μπελάς που οι ίδιοι φρόντισαν να πετάξουν στον δρόμο. Τώρα θα πρέπει να τον βρουν και να τον φέρουν πίσω πριν να είναι αργά.
Πληροφορίες
Σκηνοθεσία: Κέβιν Τζόνσον
Ηθοποιοί: Εντ Σκράιν, Πάτρικ Γουίλσον, Λουκ Έβανς, Άαρον Έκχαρτ, Νίκ Τζόνας, Μάντι Μουρ, Ντένις Κουέιντ, Γούντι Χάρελσον
Διάρκεια: 83 λεπτά
Είδος ταινίας: Κινούμενα σχέδια
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου