ΟΦΗ - ΑΕΚ 1-0


Με γκολ του Σεμέδο στο 52' ο ΟΦΗ νίκησε 1-0 την ΑΕΚ, πιστοποίησε για μια ακόμα φορά στο φετινό πρωτάθλημα ότι συνεχώς μεγαλώνει και προσπέρασε την Ένωση στη βαθμολογία!

Η ΑΕΚ πήγαινε στο Ηράκλειο γεμάτη προβληματισμό και εν μέσω της αναζήτησης του νέου προπονητή από τον Ίλια Ίβιτς, έπειτα από την εικόνα και τα αποτελέσματα του τελευταίου διαστήματος. Και όπως φάνηκε και στο Ηράκλειο, η κρίση δεν έχει τέλος για τους κιτρινόμαυρους, οι οποίοι γνώρισαν την ήττα από τον ΟΦΗ (1-0) και βυθίστηκαν κι άλλο στον βούρκο των προβλημάτων.

Μία Ένωση που γέμιζε ξανά με... κατάθλιψη, χωρίς καμία απολύτως έμπνευση στην τελική προσπάθεια, όπως ακριβώς και στον αγώνα με τον Άρη, έφυγε με σκυμμένο το κεφάλι από το «Γεντί Κουλέ». Έτσι έμεινε πλέον στην 4η θέση και βλέπει τις ομάδες από κάτω να την πλησιάζουν επικίνδυνα. Όσο για τον ΟΦΗ πήρε μια απολύτως δίκαιη νίκη, στηριζόμενος στη δυνατή του έδρα και σκαρφάλωσε στην 3η θέση. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΑΕΚ ολοκλήρωσε το ματς με δέκα παίκτες λόγω της ανόητης αποβολής του Βράνιες για χτύπημα στον Μαρινάκη στα τελευταία λεπτά, που ήταν η τέταρτη κόκκινη στην καριέρα του με τους κιτρινόμαυρους.


About darky

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου