Παναθηναϊκός – Προμηθέας 99-68: Σαρωτικός χάρη στους... ψηλούς του!


Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ έβλεπε τον Προμηθέα Πάτρας ως... εξιλαστήριο θύμα μετά την οδυνηρή ήττα στο «Astroballe» και... ξέσπασε στους περσινούς φιναλίστ κερδίζοντας με 99-68. Εξαιρετικοί Μήτογλου, Ουάιλι, Τόμας, χαμόγελα για Παππά και... Παπαδάκη.

Οξύμωρο; Μπορεί την περασμένη Πέμπτη κόντρα στην Βιλερμπάν, ο Παναθηναϊκός να αντιμετώπισε τα περισσότερα προβλήματα και πάλι μέσα στο «ζωγραφιστό» αλλά στο παιχνίδι με τον Προμηθέα φρόντισε να δείξει την κυριαρχία του από τη «ρακέτα».

Η εύκολη νίκη με 99-68 και το 3/3 στην φετινή ΕΚΟ Basket League ήταν απόρροια της εξαιρετικής εμφάνισης των παικτών που συνθέτουν την front line. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι Μήτογλου, Τόμας Ουάιλι και Παπαγιάννης σημείωσαν τους 53 από τους 99 πόντους των «πρασίνων», δείγμα της μεγάλη τους κυριαρχίας στη ρακέτα του Προμηθέα.

Από εκεί και πέρα, το «τριφύλλι» έψαχνε μια καλή εμφάνιση για να πάρει ψυχολογία, να αφήσει πίσω του την ήττα στη Λυών και να επικεντρωθεί στο 100% στο ματς με την Αρμάνι Μιλάνο το βράδυ της Πέμπτης (17/10) στο κλειστό του ΟΑΚΑ. Να σημειωθεί ότι ο Πεδουλάκης έκανε rotation για να πάρουν ανάσες όλοι οι παίκτες, αλλά να αγωνιστούν όλοι για μεγάλο χρονικό διάστημα στο παρκέ. Το μεγάλο κέρδος αποτελεί η συνεχή άνοδος του Νίκου Παππά, ενώ την παράσταση έκλεψε και ο νεαρός Κώστας Παπαδάκης, συνεχίζοντας τις καλές εμφανίσεις που ξεκίνησε πριν από μία εβδομάδα στο Λαύριο.

About darky

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου