Από 24/10/19 στους κινηματογράφους


Πολλές οι νέες επιλογές στην εκπνοή του Οκτωβρίου και για όλες τις ηλικίες. Πάμε να δούμε αναλυτικά τις νέες επιλογές.

Η Μάχη της Επικράτησης


Περίληψη
1880. Ο εφευρέτης Τόμας Έντισον (Μπένεντικτ Κάμπερμπατς) και ο επιχειρηματίας Τζορτζ Γουέστινγκχαουζ (Μάικλ Σάνον) βρέθηκαν στο επίκεντρο μιας θρυλικής διαμάχης για την ηλεκτροδότηση σχεδόν όλου του κόσμου που θα σηματοδοτούσε την έναρξη μιας νέας εποχής. Ο Έντισον υποστήριζε την παροχή του συνεχούς ρεύματος, ενώ ο Γουέστινγκχαουζ το εναλλασσόμενο, με την υποστήριξη πολλών Ευρωπαίων βιομηχάνων και, φυσικά, με την ανεκτίμητη βοήθεια του Νίκολα Τέσλα (Νίκολας Χουλτ). Μια συναρπαστική ταινία που βασίζεται σε αληθινά γεγονότα.
Πληροφορίες
Σκηνοθεσία: Αλφόνζο Γκόμεζ-Ρεχόν
Ηθοποιοί: Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, Μάικλ Σάνον, Τομ Χόλαντ, Νίκολας Χούλτ, Κάθριν Γουότερστον
Διάρκεια: 105 λεπτά
Είδος ταινίας: ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ / ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΗ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ




Αντίστροφη Μέτρηση



Περίληψη
Αν υπήρχε μία εφαρμογή που θα σου έλεγε πότε θα πεθάνεις… θα την κατέβαζες;
Όταν μια νοσοκόμα κατεβάζει μια εφαρμογή στο κινητό της που ισχυρίζεται πως μπορεί να προβλέψει πότε θα πεθάνει ένας άνθρωπος, η εφαρμογή της την προειδοποιεί πως της απομένουν μονάχα τρεις μέρες ακόμα. Καθώς ο χρόνος κυλάει και ο θάνατος πλησιάζει, πρέπει να βρει ένα τρόπο να σώσει την ζωή της πριν να είναι πολύ αργά.
Πληροφορίες
Σκηνοθεσία: Τζάστιν Ντεκ
Ηθοποιοί: Ελίζαμπεθ Λάιλ, Τσάρλι ΜακΝτέρμοντ, Ανν Γουίντερς
Διάρκεια: 90 λεπτά
Είδος ταινίας: Θρίλερ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ 12




Κρατικά Μυστικά



Περίληψη
2003. Η μεταφράστρια του Αρχηγείου Επικοινωνιών της βρετανικής Κυβέρνησης Κάθριν Γκαν διαρρέει ένα άκρως απόρρητο e-mail των αμερικανικών αρχών που ζητούσε από τις βρετανικές υπηρεσίες να κατασκοπεύσουν άλλα κράτη μέλη του ΟΗΕ με σκοπό να εκβιάσουν μία θετική ψήφο από τις χώρες αυτές για την εισβολή στο Ιράκ. Όταν ασκείται ποινική δίωξη σε βάρος της με βάση τον νόμο περί κρατικών μυστικών, η Γκαν και οι δικηγόροι της κάνουν ό,τι μπορούν για να υπερασπιστούν τις πράξεις της. Καθώς η ζωή, η ελευθερία και ο γάμος της απειλούνται, καλείται να υπερασπιστεί τα πιστεύω της…
Πληροφορίες
Σκηνοθεσία: Γκάβιν Χουντ
Ηθοποιοί: Κίρα Νάιτλι, Ματ Σμιθ, Ραλφ Φάινς, Ρις Ίφανς, Ίντιρα Βάρμα, Κάθριν Κέλι, Μάθιου Γκουντ
Διάρκεια: 112 λεπτά
Είδος ταινίας: : Βιογραφικό δράμα
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ




3 Δευτερόλεπτα



Περίληψη
Ο Pete, πρώην παρασημοφορημένος πεζοναύτης των Ειδικών Δυνάμεων βλέπει τον κόσμο του να ανατρέπεται όταν φυλακίζεται ύστερα από ένα καβγά προκειμένου να προστατέψει την γυναίκα του. Του δίνεται η ευκαιρία να αποφυλακιστεί άμεσα αν εκτελέσει χρέη πληροφοριοδότη για το FBI και χρησιμοποιήσει τις ικανότητες του για να αποκαλύψει τον πιο ισχυρό εγκληματία της Νέας Υόρκης.
Αλλά όταν η επιχείρηση του FBI καταλήγει με ένα νεκρό μυστικό αστυνομικό, ο Pete αντί να αποφυλακιστεί, βρίσκεται εγκλωβισμένος ανάμεσα στα πυρά του FBI και της μαφίας.
Πληροφορίες
Σκηνοθεσία: Αντρέα Ντι Στέφανο
Ηθοποιοί: Αντρέα Ντι Στέφανο
Διάρκεια: 113 λεπτά
Είδος ταινίας: Δράσης
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ 18




Γέτι ο Χιονάνθρωπος των Ιμαλαΐων (Μεταγλ.)



Περίληψη
Η μεγάλη συμπαραγωγή των στούντιο της Dreamworks και των Pearl Studio Γέτι ο Χιονάνθρωπος των Ιμαλαΐων θα ταξιδεύσει το κοινό σε μια επική περιπέτεια, από τους δρόμους της Σαγκάης μέχρι τις φανταστικές χιονισμένες κορυφές των Ιμαλαΐων!
Όταν η έφηβη Γι συναντάει ένα νεαρό Γέτι στην ταράτσα του διαμερίσματός της στην Σαγκάη, μια φιλία ξεκινάει και μαζί με τους ατίθασους και άτακτους φίλους της Τζιν και Πενγκ, του δίνουν το όνομα «Έβερεστ» και ξεκινάνε μαζί του ένα μαγευτικό ταξίδι σε αναζήτηση της οικογένειάς του, στο πιο ψηλό σημείο της Γης. Προκειμένου η ομάδα των τριών φίλων να καταφέρει να φτάσει στο σπίτι του Γέτι, πρέπει να καταφέρει να ξεφύγει από τον Μπέρνις, έναν εύπορο άντρα που θέλει να αιχμαλωτίσει το Γέτι, αλλά και από την επιστήμονα ζωολόγο Ζάρα.
Πληροφορίες
Σκηνοθεσία: Τζιλ Κάλτον
Μεταγλωττισμένο (φωνές): Μαίρη Συνατσάκη, Ίαν Στρατή, Γιώργου Κωνσταντίνου, Δημήτρης Ουγγαρέζος
Διάρκεια: 92 λεπτά
Είδος ταινίας: ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ


About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου