Λαμία - Παναιτωλικός 0-0


Στην... πισίνα της Λαμίας, η τοπική ομάδα αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 με τον Παναιτωλικό που πήρε τον πρώτο του βαθμό στο πρωτάθλημα. Δοκάρι ο Βάντερσον για τους γηπεδούχους. 

Το βαθμολογικό ενδιαφέρον του αγώνα ήταν μεγάλο και αυτό μάλλον δεν χωρούσε ιδιαίτερη ανάλυση. Ο Παναιτωλικός ήταν ουσιαστικά... τελευταίος, ως η μόνη ομάδα χωρίς βαθμό ως τώρα στο πρωτάθλημα, ενώ η Λαμία είχε χάσει τη νίκη στο παρά... ένα απ' τον Πανιώνιο και χρειαζόταν ένα «τρίποντο» για να ανέβει βαθμολογικά. Τελικά οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που πίεσαν λίγο παραπάνω, αλλά το τελικό 0-0 είναι η πραγματικότητα με την οποία πρέπει να συμβιβαστούν αμφότεροι, ακόμα και οι Αγρινιώτες που μέτρησαν για πρώτη φορά βαθμό την 6η αγωνιστική.

Ο Σωτήρης Αντωνίου δεν άλλαξε κάτι όσον αφορά τη συνήθη διάταξη που επιλέγει φέτος. Ο Βελλίδης βρέθηκε στην εστία, με τους Βύντρα, Αντέτζο και Πλιάτσικα σε τριάδα στην άμυνα. Ο Σκόνδρας και ο Βάντερσον έπαιξαν στις πτέρυγες, με τον Μπεχαράνο και τον Δημούτσο ως αμυντικά χαφ. Ο Ρόμανιτς και ο Τιρόνε, που έκανε το ντεμπούτο του με τα κυανόλευκα, βρέθηκαν μπροστά τους και ο Καραμάνος στην κορυφή της επίθεσης.

Για τους φιλοξενούμενους ο Κάστρο επέλεξε για ακόμα μια φορά το 4-3-3 με τον Γιαννακόπουλο στην εστία, τους Σανιά και Μπάλμπι ως μπακ και τον Μαρσιάλ με τον Σίεστεντ στο κέντρο της άμυνας. Ταχάρ και Λουσέρο πήραν θέση στον άξονα, ο Ντάλσιο ήταν ο οργανωτής, οι Ντίας και Ρομάν στα «φτερά» και ο Μοράρ έπαιξε ως ο μοναδικός προωθημένος.

About darky

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου