Σοκ και θλίψη από τον ξαφνικό θάνατο του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα


Σοκ και θλίψη έχει προκαλέσει η είδηση του ξαφνικού θανάτου του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα στα 63 του χρόνια.

Ο γνωστός καλλιτέχνης έφυγε από ανακοπή καρδιάς τα ξημερώματα της Δευτέρας και ενώ βρισκόταν στο σπίτι του στον Πτελεό Μαγνησίας όπου παραθέριζε τις τελευταίες ημέρες μετά και την μεγάλη συναυλία που έδωσε με τον Νίκο Πορτοκάλογλου στο Βόλo την περασμένη Παρασκευή.

Την Τετάρτη στις 15:30, στο Κοιμητήριο Ζωγράφου θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του αγαπημένου καλλιτέχνη. Η οικογένεια του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, ζητά αντί στεφάνων να υπάρξει χρηματική δωρεά στην πρωτοβουλία «Μαζί για το παιδί».

Ο συνάδελφός του, Κώστας Μακεδόνας, μιλώντας στην εκπομπή "Καλοκαίρι Μαζί" εξέφρασε τη λύπη του για τον θάνατο του "φίλου" του όπως είπε και μίλησε για τις στιγμές που βρέθηκαν μαζί επί σκηνής. Δήλωσε σοκαρισμένος από την είδηση του θανάτου του, την οποία μόλις είχε πληροφορηθεί, ενώ δήλωσε χαρακτηριστικά: "Δεν το πιστεύω! Προσπαθώ να μην το πιστέψω..."

Εμφανώς σοκαρισμένος από την τραγική είδηση του θανάτου του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και ο Δημήτρης Σταρόβας. Ο κ. Σταρόβας μιλώντας στον Αντ1 τόνισε ότι ο Λαυρέντης ήταν ένας σπουδαίος καλλιτέχνης, «είναι ένα κεφάλαιο μόνος του» είπε χαρακτηριστικά. «Ελπίζω να μην ταλαιπωρήθηκε» πρόσθεσε και αναφέρθηκε στις στιγμές που έζησαν μαζί επί σκηνής. «Έχει αφήσει τόσο υλικό πίσω του και τα τραγούδια δεν πεθαίνουν ποτέ» είπε κλείνοντας ο Δημήτρης Σταρόβας.

Για έναν εμπνευσμένο άνθρωπο, έναν «ιδιαίτερο βάρδο» και έναν σεμνό άνθρωπο έκανε λόγο ο Γιάννης Ζουγανέλης, για τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, ο οποίος «έφυγε» το πρωί από τη ζωή σε ηλικία 63 ετών. «Φεύγει από τη ζωή ένα χαμόγελο, μια κατάσταση, η οποία δεν επανέρχεται» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Ζουγανέλης, εμφανώς σοκαρισμένος από τον θάνατο του φίλου και συναδέλφου του. Ο κ. Ζουγανέλης εξέφρασε τη συμπαράστασή του στην οικογένεια του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και έκανε λόγο για ξεχωριστούς ανθρώπους.





Περισσότερα: cretalive

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου