Από 19/09/19 στους κινηματογράφους


Μια ακόμα μεγάλη επιστροφή για το Μπράντ Πίτ έχουμε αυτή την εβδομάδα. Ο λόγος για το Ad Astra. Ωστόσο ακόμα δύο ταινίες έρχονται στις κινηματογραφικές αίθουσες. Πάμε να δούμε αναλυτικά τις νέες αφίξεις.

Ad Astra


Περίληψη
Ο αστροναύτης Ρόι ΜακΜπράιντ (Μπραντ Πιτ) ταξιδεύει στα πέρατα του ηλιακού συστήματος για να βρει τον χαμένο πατέρα του και να διαλευκάνει ένα μυστήριο που απειλεί την επιβίωση του πλανήτη. Το ταξίδι του θα φέρει στην επιφάνεια μυστικά που θέτουν υπό αμφισβήτηση τη φύση της ανθρώπινης ύπαρξης και τη θέση μας στο σύμπαν.
Πληροφορίες
Σκηνοθεσία: Τζέιμς Γκρέι
Ηθοποιοί: Μπραντ Πιτ, Ντίντι Γκάρντνερ, Τζέρεμι Κλάινερ, Τζέιμς Γκρέι, Άντονι Καταγάς, Ροντρίγκο Τεϊξέιρα, Άρνον Μίλτσαν
Διάρκεια: 124 λεπτά
Είδος ταινίας: Δραματική
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ 12




Η Καρδερίνα



Περίληψη
Από τη Warner Bros. Pictures και τα Amazon Studios, Η ΚΑΡΔΕΡΙΝΑ είναι η κινηματογραφική προσαρμογή του ομώνυμου παγκοσμίου φήμης μυθιστορήματος της Ντόνα Ταρτ, που το 2014 κέρδισε το βραβείο Pulitzer και το Andrew Carnegie Medal of Excellence, στην κατηγορία Μυθοπλασία.
Ο Θεόδωρος "Θίο" Ντέκερ ήταν 13 ετών όταν η μητέρα του σκοτώθηκε σε βομβιστική επίθεση στο Μητροπολιτικό Μουσείο Τέχνης. Η τραγωδία αυτή αλλάζει την πορεία της ζωής του, γεμίζοντάς τον θλίψη και ενοχή αλλά και δημιουργώντας του την ανάγκη να αναγεννηθεί, να λυτρωθεί, να αγαπήσει.
Παλεύοντας με όλα αυτά, κρατά μέσα του, ως θραύσμα ελπίδας από εκείνη τη μέρα, ένα μικρό κομμάτι από έναν πίνακα, στον οποίο απεικονίζεται μία καρδερίνα σε ένα κλουβί.
Πληροφορίες
Σκηνοθεσία: Τζον Κρόουλι
Ηθοποιοί: Άνσελ Έλγκορτ, Νικόλ Κίντμαν, Όακς Φέγκλεϊ, Άνιουριν Μπάρναρντ, Φιν Γουόλφχαρντ, Σάρα Πόλσον, Λουκ Γουίλσον, Τζέφρι Ράιτ, Άσλεϊ Κάμινγκς, Γουίλα Φιτζέραλντ, Αιμέ Λόρενς, Ντένις Ο' Χέιρ, Μπόιντ Γκέινς, Πίτερ Τζάκσον, Λουκ Κλέιντακ, Ρόμπερτ Τζόι, Ράιαν Φουστ
Διάρκεια: 149 λεπτά
Είδος ταινίας: Δραματική
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ 15




Διαφυγή



Περίληψη
Όταν ένας τεράστιος τυφώνας χτυπά τη Φλόριντα, η Χέιλι (Κάγια Σκοντελάριο) αγνοεί τις εντολές εκκένωσης για να αναζητήσει τον αγνοούμενο πατέρα της (Μπάρι Πέπερ). Αφού τον εντοπίσει σοβαρά τραυματισμένο στο υπόγειο του πατρικού της, οι δυο τους θα παγιδευτούν από τα ορμητικά νερά που πλημμυρίζουν όλο και περισσότερο το σπίτι. Καθώς ο χρόνος που τους απομένει για να ξεφύγουν από την ισχυρή καταιγίδα εξαντλείται, η Χέιλι και ο πατέρας της ανακαλύπτουν ότι η ανερχόμενη στάθμη των υδάτων είναι το λιγότερο που πρέπει να φοβούνται. Από τον σκηνοθέτη Αλεξάντερ Αζά (Αίμα στους Λόφους) και τους παραγωγούς Κρεγκ Φλόρες (300), Σαμ Ράιμι (Μην Ανασαίνεις, Το Πρόσωπο του Κακού) και Αλεξάντερ Αζά, έρχεται η «Διαφυγή», ένα συναρπαστικό θρίλερ τρόμου που θα καθηλώσει.
Πληροφορίες
Σκηνοθεσία: Αλεξάντερ Αζά
Ηθοποιοί: Κάγια Σκοντελάριο, Μπάρι Πέπερ
Διάρκεια: 87 λεπτά
Είδος ταινίας: ΤΡΟΜΟΥ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ 15


About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου