Άρης Καμπανός: "Έτσι είναι οι έρωτες" - Αποκλειστική συνέντευξη στον Δορυφόρο


Γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πειραιά. Από μικρός ασχολείται με την μουσική προσπαθώντας κάθε μέρα να εξελίσσετε και περισσότερο. 

Τα πρώτα του βήματα έγιναν δημιουργώντας την μπάντα "Cosa Mostra", ωστόσο έγινε ευρέως γνωστός μέσα από το talent show "The voice", στο οποίο κατάφερε να περάσει στην ομάδα του Μιχάλη Κουϊνέλη και να φτάσει έως και τα live.

Εμείς τον ανακαλύψαμε και κάναμε μια μικρή κουβέντα μαζί του.

Από πόσο χρονών θυμάσαι τον εαυτό σου να ασχολείται με την μουσική;

Οι πρώτες μου μουσικές αναμνήσεις ήταν σε πολυ μικρή ηλικία 8 χρονών  στο νησί μου στην Κεφαλονιά με το βιολί του παππού να παίζει και εγώ να σιγοτραγουδάω μαζί του. Έπειτα στο γυμνάσιο ξεκίνησα στις χορωδείες και στα 15 γράφτηκα στο ωδείο και ξεκίνησα πλέον πιο οργανωμένα φωνητική και θεωρητικά μαθήματα. Στα 17 μου ξεκίνησα τα πρώτα μου live επαγγελματικά πλέον.


Ποια θεωρείς ως δυσκολότερη στιγμή στην έως τώρα καριέρα σου

Δυσκολότερη στιγμή νομίζω ήταν πριν 2 χρόνια όταν είχα πολλές ευκαιρίες καλλιτεχνικά και  χρειάστηκε να μπω φαντάρος και για αρκετό καιρό δεν τραγουδούσα καθόλου αν και είχα πάρει την κιθάρα μου και όποτε είχα λίγο χρόνο έπαιζα. Αλλά αυτή ήταν μια δύσκολη περίοδος .


Τα πρώτα σου επαγγελματικά βήματα στην μουσική αν δεν κάνω λάθος έγιναν με την συμμετοχή σου στην μπάντα "Cosa Mostra the band" Αλήθεια πως είναι να δουλεύεις μέσα σε μια μπάντα;

Είχα ξεκινήσει το τραγούδι όπως είπα από τα 17 σαν σόλο καλλιτέχνης κυρίως σε λαϊκά σχήματα ,η μπάντα ήρθε στην ζωή μου στα 20 μέχρι τα 22. Ήθελα να δοκιμάσω τον εαυτό μου και σε πιο εναλλακτικό ρεπερτόριο και να δημιουργήσω μου άρεσε και η όλη φάση της ομάδας και της παρέας. Όμορφες στιγμές απλά όπως λένε είναι δύσκολο να κρατήσει το ομαδικό κλίμα για πάντα. Έμαθα αρκετά πράγματα όμως αυτά τα 2 χρόνια και απέκτησα άνεση στην σκηνή μέσα από τα πολλά live .


Σε γνωρίσαμε μέσα από το "The Voice". Πως ΄βίωσες αυτή την εμπειρία;

Το The Voice ήρθε σε μια μεταβατική φάση της ζωής μου. Μόλις είχα χωρίσει από μια μεγάλη σχέση και μόλις είχαν διαλυθεί και οι Cosa Mostra οπότε ήθελα ένα restart. Αυτό έγινε με το The Voice έντονη εμπειρία γιατί ήταν το πρώτο και είχε πολύ τηλεθέαση τότε. Από την μια μέρα στην άλλη έγινα αναγνωρίσιμος και έπρεπε να το διαχειριστώ κάπως. Προσωπικά το Voice με βοήθησε γιατί οργάνωσα την σκέψη μου, πάτησα στα πόδια μου και συγκεντρώθηκα στον στόχο μου. Το τι θέλω να ακολουθήσω δηλαδή ρεπερτοριακά πώς πρέπει να κινηθώ είδα πως δουλεύει η τηλεόραση και το σύστημα γενικότερα. Επίσης υπέγραψα το πρώτο μου δισκογραφικό συμβόλαιο με την Minos Emi και κυκλοφόρησα το πρώτο μου τραγούδι το "Μη Ρωτάς" .Πολύ όμορφη εμπειρία .


Και τελικά κληρώθηκες με τον Μιχάλη Κουϊνέλη; Λίγα λόγια για αυτή την συνεργασία;

Αυτό που θυμάμαι απ τον Μιχάλη είναι το χιούμορ του και ότι με πίστευε πολύ όπως μου έλεγε .Δεν είχαμε όμως και συχνή επαφή μέσα στο παιχνίδι ουσιαστικά με τους coaches βρισκόμασταν μόνο στα γυρίσματα .


Ποια συμβουλή θα ήθελες να δώσεις σε νέα παιδιά που θέλουν να δοκιμαστούν σε τάλεντ σόου;

Κοίτα να σου πω την αλήθεια την χρονιά που είχα πάει εγώ το The Voice ήταν το μοναδικό talent show μετά από 2 χρόνια που ουσιαστικά δεν είχαν βγει άλλα τέτοια παιχνίδια , ήμουν τυχερός γιατί είχε πολύ τηλεθέαση. Την επόμενη χρονιά βγήκαν 2 talent shows ταυτόχρονα και την μεθεπόμενη 3 από διαφορετικά κανάλια. Όπως καταλαβαίνεις η τηλεθέαση έχει πέσει πάρα πολύ το ίδιο και τα οφέλη που θα έχει ο διαγωνιζόμενος. Οι εταιρείες  δυστυχώς δεν μπορούν να διαχειριστούν και να προωθήσουν τόσα παιδιά οπότε δεν πιστεύω ότι ένα νέο παιδί χρειάζεται να μπει σε ένα τέτοιο show την δεδομένη στιγμή η τουλάχιστον πρέπει να προσέξει αν έχει κάτι να κερδίσει. Αυτό που θα συμβούλευα ένα νέο παιδί που θέλει να ασχοληθεί με τον χώρο είναι να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμος φωνητικά και σκηνικά και κατασταλαγμένος στο τι θέλει να ακολουθήσει ρεπερτοριακά και όταν έρθει η ευκαιρία να την αρπάξει απ τα μαλλιά.


Ποια είναι τα επόμενα σου σχέδια;

Πριν 4 μήνες κυκλοφόρησε το δεύτερο μου single "Έτσι είναι οι Έρωτες" από την καινούρια μου εταιρεία την Panik Records. Θα κάνουμε μια σειρά από εμφανίσεις ανά την Ελλάδα για να παρουσιάσουμε το τραγούδι μου και αυτή την περίοδο ετοιμάζουμε στο στούντιο και το επόμενο  μου single το οποίο σκοπεύω να βγει τον χειμώνα αλλά κανονίζουμε και το που θα εμφανίζομαι.

Σε ευχαριστούμε πολύ Άρη για την Παραχώρηση τη; συνέντευξης. Σου ευχόμαστε κάθε επιτυχία.

Ακολουθεί η τελευταία επιτυχία του Άρη "Έτσι είναι οι έρωτες"


About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου