Εξιχνιάστηκε απάτη στο διαδίκτυο: Ιστοσελίδα πουλούσε «μαϊμού» εισιτήρια συναυλιών και παραστάσεων


Μια σοβαρή υπόθεση με απάτη στο διαδίκτυο εξιχνίασε η δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Ιστοσελίδα πουλούσε μαϊμού εισιτήρια για συναυλίες και θεατρικές παραστάσεις.

Δήθεν φτηνά εισιτήρια πουλούσαν επιτήδειοι μέσω ιστοσελίδας με την απάτη να εξιχνιάζεται από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, σε συνεργασία με συναρμόδιους φορείς καθώς και αρμόδιες αρχές του εξωτερικού, μέσω της Διεύθυνσης Διεθνούς Αστυνομικής Συνεργασίας της Ελληνικής Αστυνομίας. Πρόσφεραν εισιτήρια για συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις και άλλες εκδηλώσεις και θεάματα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Η διερεύνηση της υπόθεσης ξεκίνησε ύστερα από καταγγελίες ότι η επίμαχη ιστοσελίδα, κατά την κράτηση των εισιτηρίων χρέωνε τις πιστωτικές κάρτες των πελατών με μια τιμή εισιτηρίου και τους έστελνε μετά φτηνότερα εισιτήρια με διαφορετικό ονοματεπώνυμο. Από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος εξιχνιάστηκαν 13 περιπτώσεις τέτοιας απατηλής πώλησης εισιτηρίων για εκδηλώσεις και θεάματα στην Ελλάδα και το εξωτερικό, από τις οποίες η εταιρεία είχε αποκομίσει παράνομο όφελος πάνω από 6.000 ευρώ.






Περισσότερα: newsit

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου