Ικαρία: Βρέθηκε η σορός της 34χρονης αστροφυσικού - Επιβεβαιώθηκε από την ΕΛ.ΑΣ


Μία σορός από γυναίκα βρέθηκε σε χαράδρα 1,5 χιλιόμετρο από το ξενοδοχείο όπου διέμενε η 34χρονη αστροφυσικός, που είχε εξαφανιστεί την Δευτέρα (5/8) στην Ικαρία. Επιβεβαιώθηκε από την ΕΛ.ΑΣ. ότι η σορός ανήκει στην 34χρονη αστροφυσικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1, η αστροφυσικός τα ίχνη της οποίας χάθηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας (5/8) στην Ικαρία, εντοπίστηκε νεκρή.

H σορός της άτυχης 34χρονης βρέθηκε σε απόκρυμνο σημείο περίπου 1,5 χιλιόμετρο από το ξενοδοχείο.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, κατά την πτώση της, αποκολλήθηκε βράχος και την καταπλάκωσε.

Η 34χρονη αστροφυσικός, που αγνοούταν από το πρωί της Δευτέρας, εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς χάρη στη βοήθεια της τεχνολογίας και μέσω του σήματος του κινητού της.

Εντοπίστηκε πριν από λίγο από επίγειες δυνάμεις ερευνών, σε χαράδρα βάθους 20 μέτρων περίπου, σε δύσβατο ορεινό σημείο της περιοχής Κεραμέ Αγίου Κηρύκου Ικαρίας, η σορός της 35χρονης υπηκόου Ηνωμένου Βασιλείου.

Η αστυνομία είχε αποκλείσει την περιοχή και πραγματοποιούσε επιχείρηση για την προσέγγιση του πτώματος, την ανάσυρση και την ταυτοποίησή του.

Επιβεβαιώθηκε και επίσημα από την Αστυνομία ότι το πτώμα της γυναίκας που βρέθηκε στην Ικαρία, ανήκει στην 34χρονη Βρετανίδα αστροφυσικό, που αγνοούνταν από το πρωί της Δευτέρας.






Περισσότερα: dikaiologitika

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου